...Rock N Roll Aint Gonna Die!
Klart som fan att den inte ska, inte så länge jag lever och andas!

Har varit lite tyst från min sida, men jag har inte haft så stor blogg inspiration lately. Jag är helt enkelt en periodare. Just det, jag gör saker i perioder. Som nu, nu jobbar jag bara och ser på Gilmie!
I söndags var jag faktiskt och hälsade på mormor och morfar med min käre broder. Det var väldigt mysigt! Vi fikade godmackor och kaffe med smarriga fikabröd. Och mormor prackade som vanligt på mig en massa mat och frysta jordgubbar och man vore väl lengrädde om man tackade nej till det!

Blev dock ledsen när jag fick reda på att min mormors syster hade ramlat och gjort illa sig. Inte kul.
Dessutom kommer hon att måsta ta bort deras hund, vilket är en hund jag har varit väldigt förtjust i. Var i princip det närmaste jag kom till ett husdjur när jag var liten. Så jag gick och tog farväl av honom, och han kom i håg mig! Fastän vi inte hade träffats på flera år! Så jag blev lite sadface, men han var ju gammal..

Nu ska jag se om potatisen inte har kokat klart snart, och så blir det kortspel med Williamsi!

Dags för uppdatering it seems!
Jag har varit rätt dålig på det på sistone. Har jobbat mycket och varit sleepy all the time!
Inte mycket har hänt i vilket fall som helst, i lördags var jag med Lidas på dagen och vi hade girlietalk, (yeeij!)
sen lagade jag, Lidas, William och Jonas middag! Supergod laxsoppa! gaaaah.
Sen blev det film, lilla Nilsson hade inte sett Sexdrive så det ändrade vi på!
Yesterday var jag så satans slö så jag tittade på Gilmie hela dagen i princip. Sen blev det lite kortspel med William, och han spöade mig totalt!
Totalt ointressant bloggande idag men jag är så förbannat slö.
Ska ta en snus och dega framför tvn nu.
wiiiie!
I love music. Music is divine!
Den fångar upp en när man är deppig och gör en taggad när man är glad. Sen är just min typ av musik väldigt utmärkt när man är arg också.
När jag var liten lyssnade jag mycket på classic rock. Ville alltid lyssna på "I want it all" med Queen och "Here I go again" med Whitesnake när vi satt i bilen. (Tror att pappa blev lite less av mitt tunna urval)
Fast förstås så kunde jag inte texten, men det har aldrig stoppat en lundmarkare från att skråla med ändå!
Således trodde jag, ändå tills jag var kanske 14, att han sjöng "Like a twister I was born to walk alone!". Jag tyckte det var toppen, tänkte att Whitesnake gillade glassen twister lika mycket som jag gjorde och till och med hade dedikerat en låt till den! Men när jag blev äldre verkade det som en väldigt absurd tanke. Gjorde en snabb sökning på datorn och kom fram till att det skulle vara "like a drifter I was born to walk alone", wich made much more sense.
Men mitt femåriga jag skulle säkert ha blivit förkrossad.


Ett annat fint minne är av låten Freebird. DET, om något, är en klassiker. Kom inte ihåg hur gammal jag var när jag hörde den första gången, men så fort solot drog igång så kunde jag inte sitta still!
Det var som om jag hade fått ADHD, jag sprang runt, hoppade och spelade luftgitarr utav tusan.

(hehehe)

Sen minns jag väldigt klart och tydligt när jag hörde Floods (med Pantera) första gången. Jag var och hälsade på min bror i hans första lägenhet. Han hade skjutit sig i knäet med en spikpistol (är många olyckor i vår familj som involverar en jävla spikpistol) och jag gick dit för att ge han min sympati. Den här bilden tog jag vid det tillfället. (är rätt fascinerad att jag hade kvar bilden)


Han hade hittat en jättebra låt sa han som han ville spela upp, så jag satt ner och lyssnade. Första tanken var, "hmm, helt ok." Sen kom solot. Det fantastiska och underbara solot, som gav mig gåshud, lyckorus och gjorde mig till och med riktigt känslosam.

My guess is, har man aldrig haft ett sådant moment med en låt, så kommer man nog aldrig att få det heller. 


Jag är så nördig. Kollar roliga citat på imdb, och eftersom både jag och William är freakishly besatta av the Hangover så håller jag seriöst på att skratta ihjäl mig!

Phil: You're not really wearing that are you?
Alan: Wearing what?
Phil: The man purse. You actually gonna wear that or are you just fuckin' with me?
Alan: It's where I keep all my things. Get a lot of compliments on this. Plus it's not a purse, it's called a satchel. Indiana Jones wears one.
Phil: So does Joy Behar."CLASSIC!


En hemlig fjuff ville se en uppdatering, så här kommer den!
Helgen var riktigt rolig, medan mina och Williams päron badade badtunna (och medan min far och williams far blev alltmer lulliga) så spelade vi duktiga barn kort! Låter kanske inte skoj, men gamla klassiker som finns i sjön och ruter sju drogs upp i ljuset igen! Sen var nog jag väldigt hög på socker och trött för fy tusan vilket fnisshumör jag fick. Tur att Bea också var något fnissig så att jag slapp vara ensam i mitt tillstånd.
Resten av veckan har gått fort hittills. Det är ju snart helg igen! Är tillbaka på jobbet, så det är det jag gör om dagarna.
Igår kväll såg jag på Gilmie, (gilmore girls, haaallååå) sen fick jag sällskap av Herr Nilsson, vilket ju var en pleasent surprise! :)
Vi satt och babblade, sen var han snäll och skjutsade mig på statoil så att jag kunde köpa en hammis. Var riktigt sugen! Dom äter hammisar hela tiden i gilmie, så tror att det var därifrån mitt sug kom.

Åååh, kom på värsta grejen, min bror har rakat av sig skägget! Haha, han ser ut som en treåring, men ack så söt! :D

Nu ska jag knata iväg på jobbet, taataaa!