Idag har allt gått hur smidigt som helst och helt enligt planerna! (äntligen!)
Vi knatade iväg till OK imorse för att hämta bilen vi hade hyrt, sen började vi lasta in allt.
Packade det sista igår kväll så det var bara att hugga i.
Jag bar dock inga av de riktigt tunga grejerna (vore jävligt korkat med min oförutsägbara rygg) utan W och bror ställde upp.
Vi fick köra två vändor, (eller ja, William fick köra. Han är awesome!) sen var allt klart.
Att flytta allt från punkt A till punkt B tog ca tre timmar, flyttrekord för oss!
Riktigt skönt att lägenheten vi har nu ligger på bottenvåningen, i just det avseendet.
Att packa upp allt har dock tagit extremt lång tid, och mycket ligger fortfarande i lådor. Vi har det riktigt dåligt med förvaringsmöbler och skulle behöva en hel del annat också, men det får vi ta allt eftersom.
 
Nu ska jag ta ett BAD (yeeij!) sen ska jag gå och lägga mig. Vi ska flyttstäda gamla lägenheten imorgon och lämna tillbaka hyrbilen, så vi har det vi gör. Bilder från dom här dagarna dyker upp senare, när jag har lite mer ork och tid!
 
Stort tack till min kära brother som hjälpte oss, hade inte gått utan dig Gentle Giant!
 
Flyttat, Förstahandskontrakt, Smooth,
Alltså. Vilken dag.
I korta drag så fick vi ett meddelande igårkväll från de som har lägenheten nu om att vi inte kunde flytta in tidigare längre för att de inte hade städat klart allt, trots att vi hade kommit överens om helgens datum för längesedan (Den 20 februari bestämde vi det, för att vara exakt) och att det inte längre dög att vi skulle betala mellanskillnaden på hyran och elen för två dagar. (Som vi också pratade om då)
 
All planering, alla samtal och sms om att "det ska lösa sig till det bästa för oss båda" och "vi kommer att vara klara senast den 27 och ni får nycklarna då" var bara bullshit när de insåg att de kunde tjäna en hacka på oss.
De visste nämligen när vi var tvungna att vara ute ur lägenheten vi har nu innan den 1:a, och att vi har bokat fast en hyrbil nu på lördag.
Och eftersom måndag är en röd dag så ger det dom rätt att ha den till klockan 12.00 på tisdag.
(fastän vi har kontrakt från den 1:a,)
 
Efter en jävla massa om och men, plus ett summa på 800 spänn, som inkluderade hyra och el för de sista dagarna, (en summa som borde ligga på max 550:-, men ok) samt deras JÄVLA BENSIN för att de var "tvungen" att möta oss i Kungälv och lämna över nycklarna. När jag sa att det inte var rimligt att vi skulle betala för deras bensin så svarade hon med att det var 800 spänn och få nycklarna idag eller inget alls förrän på tisdag.
Något som de visste att vi var tvungna att gå med på.
 
Ni ska även ta med i beräkningen att de vet om att:
- jag lever på a-kassa och att W pluggar upp sina betyg utan lån.
- det är omöjligt att med så kort varsel hitta en ny hyrbil i bra prisklass/få tag i folk överhuvudtaget under påskhelgen
- vi skulle bli hemlös med våra möbler i två dagar (och att en av de dagarna råkar vara min birthday)
 
 
Handlar egentligen inte så jättemycket om pengarna i sig utan mer om hänsynslösheten i det hela.
Jag hade aldrig trott att två vuxna människor med barn kunde bete sig så jävligt, det är nästan skrattretande.
Efter allt som har hänt sen jag flyttade till Götet så är det egentligen konstigt att jag fortfarande blir förvånad.

Har inte kvar så mycket faith in humanity nuförtiden, och jag har lärt mig en gång för alla att inte lita på någon förutom min familj och mina nära vänner.
 
Lady, people aren't chocolates. Do you know what they are mostly? Bastards. Bastard-coated bastards with bastard fillings. - Dr Cox,
Det är extremkaos just nu, så jag kommer nog inte att hinna uppdatera på ett bra tag.
Det har kört ihop sig totalt med lägenheten vi ska flytta in i och vi riskerar att bli hemlösa med våra möbler i två dagar om det inte löser sig på något vis.
Håller på att försöka fixa situationen så gott jag kan, berättar hela historien senare.
 
 

Tack mami ♥
 
Jag blev såå glad när jag fick hem det här i brevlådan idag!!
Önskade mig detta i födelsedagspresent när jag var hemma över julen och trodde att det hade glömts bort, men mami har koll!
Mamma trodde dock att hon skulle hinna förvarna mig om att inte öppna det förrän den 1:a men posten var snabb som attan. Jag har som mitt i flyttsmeten glömt bort att jag fyller år snart så jag trodde det var tips på utbildningar eller något sånt som hon hade skickat och öppnade brevet utan någon närmare eftertanke.

Men timingen kunde ändå inte ha varit bättre!
W är nämligen och skriver prov och jag hade redan hunnit bocka av allt för dagen, så jag fick i lugn och ro läsa igenom allt, lipa en skvätt och kommentera händelserna högt för mig själv.

Många av berättelserna har jag självklart hört under tiden jag har växt upp, men man glömmer så lätt och det är inte alltid man har koll på när/var/hur/vem.
Och eftersom jag tycker att familjehistoria är både intressant och viktigt så bad jag helt enkelt mamma och pappa att skriva varsin familjebok!
 
Nu är det således bara papis bok kvar, ska försöka peppa och hjälpa han att skriva den nästa gång jag är i jauret!
 
Familjehistoria, Family ♥,
 
Nu börjar det äntligen dra igång med flytten på allvar! Har smsat fram och tillbaka med tjejen som bor i lägenheten nu och dom ska städa den imorgon. Om allt flyter på som det ska så vi får eventuellt nycklarna imorgonkväll. Har även pratat med vår framtida husvärd, så att det är grönt med bomnycklar och grejer.
Känns bra!
 
Av lådorna ovan så är det kanske.. en jag har packat. Vet inte riktigt hur det gick till men helt plötsligt var bokhyllan och nästan allt i köket nerpackat. W är sneaky!


 
Annars så har jag hälsat på broder i Västra Frölunda!
Han är kattvakt åt sin hyresvärd så jag passade på att mysa ordentligt! Katt-terapi är good stuff.
 
Nawh!
 
Vi hann även med en sväng till Jysk, bror behövde täcke och kuddar och jag ville kika på soffor, så det blev en win-win!
 
Just nu så överväger jag seriöst att gå och lägga mig.
Har en fullspäckad dag imorgon också och måste upp i arla morgonstund, så det är nog inte så dumt med en tidig kväll. Men det är kul, har hellre för mycket att göra än för lite!
 
Busy B, Soon..,
My face says helloooooo!
 
Har precis varit hos favorit- My på Studio Aroma. Var längesedan sist nu, fick ju ta ett uppehåll iom pengabrist.
Men nu kände jag att det var dags att unna mig!
Så nu är jag hårlös, smooth och öm som en gnu. Huzzah åt dom två första!
Däremot så har min ork sprungit och lagt sig någonstans, för himmel vad trött jag blev..
 
Förresten, ringde till arbetsförmedlingen idag efter att jag hade varit på intervjun (skulle ha avstämningssamtal nu i veckan) och tyckte att rösten lät himla bekant. Det visade sig att jag pratade med en kvinna som satt på K4 uppe i Arvidsjaur! Höhö, världen är allt bra liten.
 
The times they are a changin',
Intervjun gick bra! Eller, bra är en underdrift då hon bestämde sig på plats för att hon ville ha mig!
Innan ni ropar hej för mycket så vill jag påpeka att jag inte har skrivit något kontrakt än, så jag håller ett litet lock på glädjen tills dess.. ett litet. För jag är jävligt glad ändå!
 
Från att jag klev in på kontoret så gick munnen i ett på oss båda. Vi hade superlätt för att prata med varandra och allt klaffade perfekt!
 
 
Kicks är ett varumärke som jag älskar (well.. you know that already) och kan stå bakom till 100 %.
Längtar tills jag får snöra på mig säljar-skorna igen, för det är faktiskt himla roligt!
 
Tanken är hur som haver att jag ska jobba extra som vikarie under sommaren.
Hon var inte klar med semesterschemana för de ordinare än, och kunde inte riktigt säga prick vilka veckor i sommar det är som gäller. Det enda som var klart var att det behövdes folk de tre sista veckorna i augusti och dom har jag tagit på mig.
Måste även gå en introduktion innan och alla som har jobbat inom handels vet att det lättare blir mer jobb än vad man tror. Hon frågade om det var ok att hon ringde ifall det krisade sig och jag sa självklart ja. Kommer att hoppa på så många extrapass som möjligt, så att jag får visa framfötterna!
(Och extra klirr i kassan är inte direkt fel det heller.)
 
Jag har fått ta del av Kicks värderingsord och jag ska grunna lite på vad de betyder för mig, sen skulle jag ringa upp henne för en återkoppling nu på onsdag har jag tänkt mig.
 
Feels good man, det rullar på!
Och det är så gulligt att många av er har sagt till mig (både här och via telefonen) att det här jobbet skulle passa mig perfekt, det är så sjukt kul att höra!
 
Happyface, Work news,
Hej och hå minions!
Är superdupermegatrött, det har varit mycket idag och jag gruvar mig en smula inför veckan, som även den är fullspäckad. Men det är ju nästan bara roliga saker, så jag tror det kommer att gå bra.
 
Först ut imorgon är intervjun för Kicks och jag har förberett mig lite mentalt genom att;
 •  Duscha. (Fasen, vad ofta jag skriver att jag duschar?! What's up with that?! Men det är ju så myyyysigt)
 •  Medan jag duschade (there it is again!) så körde jag bodyscrub, facescrub och hårinpackning. Kändes bra.
 •  Sen noppade jag till brynen och filade naglarna. You know, important stuff.
 • Valde ut mina kläder för morgondagen. Also, very important stuff.
 • Pratat med MoML (Man of My Life) om ev. frågor som kan dyka upp imorgon samt pratat med Mami.
 • Kolla så att alla papper och referenser är in order. And it is, huzzah!
 
Summasummarum så känns det väldigt bra, jag är redo. Känner mig grymt taggad och är precis lagom nervös.
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Har för första gången på väldigt väääldigt länge fått till en alldeles underbar dygnsrytm som jag inte vill förstöra.
Kikar in imorgon och berättar hur jag tyckte att det gick!
 
Mentally prepared,
Eftersom min uppdatering har varit extremt kass under helgen så får ni här en kort summering.
 
 
Under fredagen så tränade jag och sträckte ryggen. Blev riktigt rädd, för att det klämde åt samma nerver som diskbråcket, så jag visste inte riktigt vad som var fel med ryggfan från början.
Gjorde en fin "rygg-insats" efteråt vilket innebär att stretcha, duscha varmt, gå en promenad samt klä mig i eskimåstil och knapra alvedon. På råd av mor så tog jag även en starkare tablett så att jag skulle kunna sova, vilket ledde till..
 
 
.. att jag vaknade asbakis. Sov dessutom riktigt dåligt och var stel ändå.
Spenderade dagen med att grattis-spamma Bea, sova och på kvällen kom bror hit.
 
 
Vi såg Zombieland, spelade yatzy och var ute och promenerade!
 
 
 
Steg upp i ottan för att promenera och kolla på soluppgången. Japp, ni hörde rätt.
 
 
När jag och William kom hem igen tjugo över sju så gick jag och la mig en stund till. Är man morgontrött så är man. Steg upp halv nio, gjorde mig i ordning, sen for vi på IKEA och rekade möbler. Vi blev inte direkt klokare av det besöket, och står fortfarande på ruta ett gällande främst soffa och tvbänk.
 
Och efter lite högskoleplugg samt en tripp på Willys så sitter jag här! Ryggen är bättre än i fredags och eftersom det bara verkar vara en sträckning så kommer den nog att vara återställd inom en vecka. Knaprar fortfarande alvedon men äckeltabletten struntar jag i. It aint worth it.
 
Nu -> middagsdags!
 
Summary,
 
Idag fyller snyggisen Bea hela 21 år, det måste firas lite här tycker jag!
Happy birthday gorgeous!
 
Happy Birthday Gorgeous,
 
Foundation Training is an extraordinary solution for back pain, knee pain, hip pain, plantar fasciitis and many other chronic pains we get as active people. Check out www.FoundationTraining.com
We made this Private FOUNDATION video for Lance Armstrong and Doug Ulman... Now we are letting everyone use it. It is not for the faint of heart! THIS IS NOT FOR BEGINNERS!
Pay attention to details, keep up only as long as is comfortable, get better every day.
 

Tänkte dela med mig av denna guldklimp som W hittade!
Det är så sinnessjukt jobbigt, men fasiken vad skönt det känns i kroppen efteråt.
 
12 min to perfect posture,
Glad tjej!
 
Har blivit kallad till en arbetsintervju på Kicks på måndag, huzzah!
Det känns så bra och jag är hoppfull! Efter alla miljoner jobb jag har sökt (känns det som) så börjar det äntligen hända något. Först hade vi ju Elias som hörde av sig förra veckan (även om det inte blev något med det) och nu får jag gå på en intervju för ett jobb som jag vet att jag skulle älska.

Håll gärna tummarna för mig!
Interview,
My life mentor fyller år idag, nämligen världens bästa mami!


Mina fina parents på bron i Krokis
 
Min mami är så klok, omtänksam, generös och genomfin!
Hon är den där supermamman som alltid har tid för en, trots att hon har miljoner saker att göra.
She is amazing!
 
Älskar dig mami!
 
Happy Birthday Mom!,
 
 
Jag och W har sorterat lite mer och börjat packa lite smått inför flytten nästa helg och då återfann jag dessa!
Trodde att jag hade lämnat kvar alla skolfoton uppe i Arvidsjaur, så det blev en trevlig överraskning.
När vi har settled in i vår nya lägenhet så måste jag komma ihåg att scanna in dom på datorn, kan vara kul att ha en extra back-up!
 
Old photographs, Skolfoton,
HAHA, man vet att man är trött och tankspridd när man börjar skriva in sitt lösenord i adressfältet.
Det är för övrigt inte enda tankspridda saken jag har gjort idag; glömde även min plånbok hemma när jag skulle ut på stan och fika med Hampus, var så rädd att någon hade snott den!
Men den låg i min andra väska. Hemma i lägenheten.
Knasigt, var helt 100 på att jag hade med mig den.
Hursomhaver så fick jag mig mitt älskade kaffe ändå, då Hampus var vänlig och betalade för det.
Vilket gav mig lite dåligt samvete.
Men jag får helt enkelt bjuda igen nästa gång så att det jämnar ut sig!
 
 
Som avsked (eller en godnattkram, om ni så vill) så får ni en asskön låt som jag blev påmind om igen när jag såg om Zodiac.
Hade denna på repeat nästan varje kväll innan jag skulle sova sommaren -08, tror jag att det var.
It's pretty amazing.
 
Donovan - Hurdy Gurdy Man,
Nu har jag delat ut mitt CV till fyra butiker, men jag har besökt 7.
Det kändes riktigt bra och tur hade jag, i alla butiker förutom en så var den första personen jag tog kontakt med den personalansvarige.
Tyvärr hade många redan gjort klart för sommaren, men det var en butik som höll på med rekryteringen just nu!
Hon ville kolla igenom mitt CV i lugn och ro, men lovade i princip att kontakta mig så att vi kunde göra "en ordentlig intervju". Supertrevlig tjej!
Och det jobbet är i en buktik som jag har besökt alltför ofta, nämligen KICKS!
Fatta hur awesome det skulle vara att jobba där?!
Intresse har jag ju (understatment of the year) och det viktigaste verkade hon tycka var att man vågade ta kontakt med kunderna och gillade kundkontakten, vilket jag gör!
Älskar att hjälpa folk att hitta det som de vill ha, behöver eller är ute efter och det är också det jag har satsat mest krut på i mitt personliga brev. Har tänkt göra en återkoppling om ca en vecka ifall hon inte har hört av sig!
 
Satsade på en väldigt neutral look och stylade håret lite extra.
 
Har funderat riktigt ordentligt sedan jag blev arbetslös vilket av jobben som jag har haft som jag har trivts bäst med. Kom ganska snabbt fram till att det var när jag jobbade på Gabriellas Hairstyle i Arvidsjaur. Det var så många roliga, varierande arbetsuppgifter och man fick träffa så mycket trevligt folk samt hjälpa och vara social med kunderna. Är verkligen glad att jag har erfarenheten därifrån, det har gett mig så mycket.
Det är därför jag satsar extra hårt på just butiksjobb, känner att det skulle vara rent ut sagt roligt att jobba med det igen!
 
Feels good man, är glad att jag gjorde det här.
Känner mig så otroligt taggad och det känns som att jag har fått ny energi gällande jobbsökandet!
Och även om det kanske inte blir något utav det så har jag åtminstone put myself out there.
 
On a mission, Taggad,
.. men jäklar vad mycket jag har hunnit med.
Sen mitt senaste inlägg så har jag bla. pluggat matte, pratat med mami, tränat, duschat samt skrivit ut en himla massa CV:n och personliga brev.
 
 
Imorgonbitti har jag tänkt pallra mig iväg och besöka några butiker. Dags att få tummen ur, som det så fint heter.
Har valt ut 7 stycken som jag tycker låter som en good match, och beroende på hur lång tid det tar på varje ställe så kanske jag måste dela upp mitt mission på två dagar. Den som lever får se.
 
Nu -> straight to bed. Me so sleepy.
 
Paper, paper everywhere,
Hade en riktigt gemytlig afton igår.
Blev lite godis, filmen Zodiac och så kammade jag hem massvis med vinster i Yatzy!
Det är ett fantastiskt spel. Speciellt när man vinner. Mehehe.
 
Idag har jag gjort massvis med husmoderliga prylar, nämligen:

- Gjort bort veckans tvätt
- Lagat mat för både idag och imorgon
- Diskat bort berget som blev efter matlagningen
- Handlat det sista som vi inte lyckades få tag på igår
- Dammsugit i hallen. Det är ju den årstiden nu då allt grus i världen verkar samlas dörrmattan. Bleh.

Och såhär ser jag ut today, det fick bli en slarvig vardagssotning och uppsatt flåthår.
 
I apparently get a lot of stuff done on mondays,
Löddrande duschcreme med en godisdoft av cola
 
Allt som allt så gillar jag den!
Man blir ren, känner sig himla len och man doftar väldigt svagt av godiscola.
Tog dock ett tag innan jag vande mig vid doften, även om den egentligen luktar yummy!
Vet inte varför, det var nog bara själva tanken på att rengöra kroppen med något som luktar som cola-nappar som kändes lite bakvänt på något vis.

Förpackningen är som vanligt när det gäller Anatomicals; Himla rolig och tilltalande. Me likey!
 
Däremot så blev jag förvånad då jag knappt fick den att löddra.
Bodyscruben jag har från samma märke löddrar ju hur mycket som helst, vilket gör att jag ger denna (som då faktiskt är en duschcreme) 1 ½  minus.
 
Får i betyg: 3,5/5
 
Du hittar ett urval av Anatomicals produkter på Eleven.se
 
Anatomicals - Hot and Fiery B-Movie Body Cleanser,
Har först varit förbi Lidl som har en massa bra kvarg, sen blev det en sväng till Coop för att ladda upp med en helsikes massa cola zero och kaffe. Måste ju passa på när det finns bra erbjudanden!
Och tänka sig att ett storpack med Cola faktiskt är billigare på Coop än Willys. Trodde jag inte, but it's true!
 

 
Snart kommer bror hit, vi har planerat in en yatzy,- film och godiskväll!
Huzzah!
 
Både igår och idag har jag och W småplockat och rensat bort saker ur garderober, kylen och frysen, som en förberedelse inför flytten.
Gjorde ju själv mitt egen stora garderobsrensing för några veckor sedan.
Men sen kom jag på att jag har a lot of shoes som jag inte använder.
Vissa var så fula och slitna att de fick jag lov att kasta, men hittade två riktigt tjusiga, knappt använda stövlar och de la jag upp på blocket för en billig peng.
Tvivlar på att någon nappar, men hoppas kan man ju alltid! Annars får jag slänga upp dom på tradera istället eller skänka bort dom (som jag gjorde med mina kläder).
Det känns himla onödigt att kasta bort helt oförstörda prylar.
 


Om någon här är intresserad så kan ni klicka på någon utav bilderna för att komma till anonnsen!
 
Shoes,
Så nu var det återigen lördag. Helg. Det är en sådan där sak som man inte riktigt kan uppskatta när man är arbetslös, vilket jag saknar. För mig skulle det lika gärna kunna vara måndag.
Jag behöver mig ett jobb, en sysselsättning. Börjar vara så helvetes less. 
Det verkade ju inte bli något med det tillfälliga jobbet (satt fastklistrad vid telefonen igår, men den förblev tyst) så jag ska försöka ta mig i kragen och gå runt till butiker med mitt CV. Sist jag provade det inne i stan (vilket var innan vi officiellt flyttade ner till Götet) så var det inte så populärt, vilket gör att jag har dragit mig för det.
Men tänkte gå runt på Backaplan istället just vid öppning så kanske personalen inte är lika stressade, om jag har tur. Funderar även på att ringa butiken innan, men jag vet inte riktigt vilken metod som är bäst.
Någon som har något tips om detta?
 
Tips mottages gärna!
 
Nu har jag tänkt repetera mer matte. Högskoleprovet närmar sig med stormsteg!
Ska bli skönt att få det bortgjort så att jag slipper gruva mig något mer.
Webbanmälningen för skolan har öppnat nu också, har hittat tre utbildningar jag kan tänka mig än så länge!
Ska söka minst tio utbildningar (helst 20, vilket är max), så nu försöker jag hitta fler program jag kan tänka mig att gå. Förhoppningsvis tar man sig in på någon!
 
Need a change,
Fick mig ett samtal från Elias på manpower igår, han tyckte att min profil skulle passa till ett jobb som administratör åt ett företag, som då manpower har fått i uppdrag att hitta folk till.
Det är dagtid, heltid, mån-fre så att det skulle vara toppen! Enda kruxet är att det bara är på en månad, vilket är ledsamt. Men lika bra att försöka få in en fot någonstans (plus extra pengar såklart) så att jag sa att jag var intresserad.
Är faktiskt bara glad att någon hör av sig, jag har ju trots allt byggt upp en extremt noggrann profil på jag-vet-inte-hur-många hemsidor utan att få ett knyst tillbaka.
 
 
 
Han sa att de skulle ringa igår eller idag om besked och en mer utförlig intervju (såvitt jag förstod det)
Eftersom de behövde folk redan på måndag och min telefon har varit väldigt tyst än så länge så tippar jag på att jag inte får det. Men jag är fortfarande glad över att någon hörde av sig till mig.
Tack för det Elias.
 
Manpower, Tillfälligt arbete,
Mysig dag so far! Hängde med Therese på stan imorse och kikade runt. Var riiktigt nära på att köpa en ny skinnjacka, men den satt inte riktigt helt hundra. Är rätt velig när det gäller kläder, speciellt jackor och skor, så jag får söka vidare i jakten på den perfekta skinnjackan.
 
Detta fick däremot följa med mig hem:
 
Hörlurar, yeeeeij!
 
Två för en dessutom, plus en sån där makapär så att man kan vara två som lyssnar.
Hörlurar är tamigtusan en förbrukningsvara för mig, vet inte vad jag gör för fel men dom går alltid sönder.
Jag borde kanske satsa på ett par "ordentliga" hörlurar istället, men jag lovar att jag skulle ta sönder dom också.
*Teknik-mördaren Bella*
 

 
Var förövrigt sjukt nära att vara med i TV idag. Kom fram en kille till oss som ville ställa frågan "ska du göra något spektakulärt i helgen?" för något program (som jag inte minns vad det hette, Therese?) och jag sprang och gömde mig och berättade att jag är lite rädd för sånt.
Han tyckte att vi skulle prata ut om mina rädslor. Jag pep "nej" och blev röd i ansiktet.
Vet inte varför, men tanken på att vara med i TV eller att stå på scen scares the shit out of me.
Däremot redovisningar och sånt som man hade i skolan är det inga problem med. Och att prata i radio gick ju bra. Och att ställa en fråga i EU-parlamentet inför nästan tusen pers klarade jag av. Knasigt..
Så det blev ingen TV-debut för mig, men Therese är ju världsvan med sånt så att hon ställde upp!
Det kändes bra för mitt samvete, så slapp killen gå därifrån tomhänt.
 
TIL: Bella mördar hörlurar och pallar inte att vara med i TV,
Min medlemsnivå på Kicks har uppdaterats från silver till guld. That's just... sad.
 
 
Måste ha samlat en hel del poäng den sista tiden, för i plånboken ligger det nämligen TVÅ bonuscheckar.
Men innan ni nu tror att jag har gått bananas bakom ryggen på er så misstänker jag att denna uppgradering kommer från när jag handlade upp mina presentkort.
Har faktiskt varit en extremt duktig på att inte köpa produkter på ett tag, sådeså!
Och om jag fortsätter hålla mig i skinnet så kommer jag förmodligen att bli nerskuffad till min gamla, hederliga silverplats inom kort.
 
Kände för att låta ögonen vila från smink idag, så det blev en himla naturlig make.
Älskar förövrigt min foundation från Maybelline, bra budgetmärke!
Den känns så lätt på, och jämnar ut hudtonen superb! Känns lite som en BB-cream i konsistensen faktiskt, vilket gör att det inte blir som en kaka i facet.
Har en lätt - mellan täckningsgrad.
 
Jag har använt:
 
Ansikte
Maybelline - Fit me! "110"
Smashbox - Photo Set Pressed Powder "Fair"
Model Co - Cheek + Lip Tint "Rosy Red"
 
Ögonbryn
MUS - Microshadow "Deadly"
MUS - Brow set fix
 
Läppar
Model Co - Cheek + Lip Tint "Rosy Red"
Model Co - Lip Duo "Striptease Gloss"
 
Clean, Make up, Maybelline,
1. The king's speech
 
Är väldigt sen med att se denna, men det har av någon anledning inte blivit av förrän nu.
Så himla bra film! Fantastiskt skådespeleri, man känner verkligen med karaktärerna. 
 
 
2. One flew over the Cuckoo's nest
 
 Såg denna när jag var en liten flicksnärt och då förstod jag inte speciellt mycket.
Jag och Bea såg om den när hon var här, och då tyckte jag först inte att den var så märkvärdig.
Ändrade mig när jag insåg att jag har gått och analyserat filmen nästan varje dag sedan vi såg den.
Så att ja, den gjorde definitivt ett intryck på mig.
 
 
3. Goodfellas
 
Amaaazing! Hoppade till och med in på topp tio.
Varenda gång jag trodde att jag hade listat ut hur hela filmen "skulle vara" så tog den en ny vändning.
Brutal, underhållande, spännande och sorglig. Samt fantastiskt skådespeleri, såklart.
 
Goodfellas, One flew over the Cuckoo's nest, The king's speech,
 
Körde på en lila måsvinge, för omväxlingens skull. Lite pillrigt, men skoj!
 
Nu ska jag alldeles strax bege mig in till stan, ska möta upp broder och vara hans shoppingsällskap!
 
Purple Wing,
Känner mig, som rubriken avslöjar, himla produktiv!
 
Både igårkväll och idag har det varit full rulle.
Här kommer händelserna i en överskådlig punktform så att det inte blir så grötigt:
 • Ett av jobben jag sökte igår gör mig hoppfull. Mest för att jag inte hittade det på platsbanken.

 • Har planerat om i min kalender, så att jag inte glömmer något viktigt.

 • Har kikat på flera roliga utbildningar igen, snart är det dags att söka skola!
  Mitt humör kring detta går mellan panikslagenhet och sprudlande glädje.

 • Har lagat lunch och middag för både idag och imorgon. Skönt att göra bort.

 • Har pratat med en rastlös bror i telefonen, hoppas att han snart får svar om jobb.
 • Har repeterat mer matte. I typ 2.5 timme. Kolla så tjusigt det blev:


Det känns bra det här, även om jag stressar fram och tillbaka mellan att söka jobb, planera flytt, plugga till högskoleprovet, och att välja rätt utbildning för framtiden.
Har tänkt försöka döda stressen med ett träningspass alldeles strax, och efter det ska jag ringa till min kära moder och ventilera. It's a solid plan!
Och även om jag är stressad som en gnu så är jag faktiskt oförskämt nöjd över mina insatser.
I'm awesome. Hell yeah.
 
Bella - the dayplanner,
 
Gav mig på att göra egen, lite "nyttigare" glass igår; närmare bestämt krossad choklad och vanilj!
Det gick finemang och glassen blev förvånansvärt god, men himla mastig.
Botade sötsuget gjorde den då verkligen!
 
Nu ska jag ta itu med lite vardagspyssel, hoppas att ni har fått en bra start på veckan!
 
Homemade Ice Cream,
 
Dags för middag, sen har jag planerat in att göra glass och se mer Scrubs! Tjohooo!
 
Interesting stuff, eh?,
Dagen har bjudit på en tripp till IKEA med broder!
The gentle giant behövde bla en ny säng och sånt, vilket nu är fixat.
IKEA är fasiken jobbigt, är fortfarande helt slut efter besöket!
 
Energitjuv!
 
Det börjar förövrigt ordna till sig för broder nu, så fort han får möblerna så lär det bli riktigt mysigt i hans lilla lägenhet. Han har även fått lite grejer av oss som vi inte använder (tallrikar, muggar, handdukar, sängkläder) så att han överlever därborta. Är rätt skönt för oss också att "rensa ut" lite saker innan flytten, so it's a win-win situation.
 
Ikea,
 
Elin Wägner bredvid 350 000 underskrifter som samlades in åren 1913-1914 som stöd för kvinnlig rösträtt i Sverige.
Powerful picture.
 
Internationella Kvinnodagen,
 
Brorsan har införskaffat sig en smartphone och därmed klivit in i the 21:st century han också.
Eftersom han inte kan så mycket och W tycker sånt här är skitkul så har dom geekat loss tillsammans.
Pretty damn cute.
Welcome to the dark side,
 
Superhärligt väder ute idag!
 
Ja, rubriken says it all om vad jag har pysslat med än så länge.
Eller ja, nästan. Den nämner ju inte att det var American Pancakes som jag gjorde från grunden, eller att jag har hunnit dammsuga, diska, se scrubs och pratat i telefon med Joyspreader Jonas.
Men nu vet ni det.
 
Pancakes and powerwalking,
Ny serie som har börjat sändas på History Channel!
Har sett de två avsnitten som har kommit än så länge, och man som vill veta mer om våra vilda förfäder.
Riktigt bra skådespeleri än så länge, och de fixar faktiskt den (gammal)svenska brytningen rätt bra.
 
 Ett ögongodis-plus i det hela är även att huvudrollsinnehavaren är rätt lik Charlie Hunnam (Jax från SOA).
 
Diggar förövrigt introlåten en hel del.
Den är som så mörk och mystisk.
Kan vara därför den har använts så flitigt i andra serier också, som bla. Breaking Bad och The Following.
 
 
Fever Ray - If I Had A Heart, Vikings,
Okay, det där med att inte köpa något innan flytten gick väl sådär.
Men inga smink/hudvårdsprodukter blev det iaf!
Sen jag rensade ut min garderob för någon vecka sen så har jag varit grymt sugen på något nytt!
 
 
 
Det blev ett par nya brallor i en annorlunda modell, två t-shirts, (i vitt och i brunt) samt en kofta i grått.
Köpte även nya skor, vilket var det som krisade mest.
Har gått runt i trasiga, risiga kängor hur länge som helst nu.
Blev ju inte direkt någon färgglad historia, men så länge det inte är helsvart, band t-shirts, grönt eller blått så tycker jag att jag har gjort bra ifrån mig! Är det enda jag har i garderoben typ..
Hade världens bästa shoppingsällskap med mig, dvs William!
Han är riktigt rolig att shoppa med, just för att han är så engagerad och hjälpsam.
 
New,, Shopping,
 
 
Goda nyheter för alla Lamb of God fans!
Såg det redan igår, så jag är lite efter med att lägga upp det här på bloggen.
 
Om ni vill läsa mer om vad som har hänt och sagts så kan ni klicka på bilden.
 
Randy Blythe is free,
Det blev lite mjukare för ögonen med den nya bakgrunden, eller vad tycker ni?
Tycker att gränsen mellan stilren och boring är väldigt hårfin, men såhär får det bli ett tag. Var så less det kritvita. Och nu när jag har koll på hur man gör för att bakgrunden ska se bra ut så kanske jag spacear iväg lite mer nästa gång.
 
Förutom att fiffla med bakgrunden på bloggen (vilket inte tog lång tid alls, då jag slapp ändra färger på länkarna osv) så har jag i princip bara tvättat och handlat. Är himla seg, förkylningen som ligger och lurar i kroppen vill inte riktigt ge med sig.
 
 
Nu är det snart dags för käk, sen kommer killen som vi hyr lägenheten av och ska tömma sitt förråd på några prylar.
 
Ny bakgrund, Soft,

Snabbtorkande och fixerande hårspray.
 
Detta hårspray från Matrix var ingen höjdare för mig, blev riktigt besviken faktiskt.
Har haft ett hårspray från Matrix förut som jag gillade väldigt mycket, så jag kanske hade lite höga förväntningar.

Den stinker starkt av alkohol, vilket jag inte klarar av.
Har därför bara använt den ett fåtal gånger för att försöka ge den en ärlig chans.
Vid dessa tillfällen så har den för all del varit ganska snabbtorkande, men jag kan inte påstå att den fixerade frisyren någon längre stund.
Det enda riktigt positiva jag kan säga om den är att den var lätt att borsta ur håret, vilket är en egenskap jag gillar.
 
Får i betyg: 1/5
 
Matrix Vavoom - Extra-Full Freezing Spray, glossybox,
Kom på att jag inte har sagt något om vad provsvaren sa sen mitt besök på vårdcentralen.
 
 
 
Jag har ingen allergi! YEEIJ! Världens lättnad.
Har varit så jäkla orolig över att jag skulle vara allergisk mot katter och hundar, så att det inte skulle gå att skaffa några i framtiden. Min mor påstod nämligen att jag alltid kraxade under tiden vi hade lillgossen, men nu är planen om hund och katt fastspikad på tapeten!
(Inte bokstavligt talat då, men ni förstår säkert.)
Jag är alltså bara en stinta med överkänslig luftrör. Vilket är grymt awesome i jämföresle!
 
 
 
Ingen hade klantat till det med min hypotyreos-diagnos. Det är nu konstaterat en gång för alla att jag har antikroppar som attackerar min sköldkörtel, vilket gör att den inte fungerar som den ska.
Detta innebär alltså livslång medicinering.
Fick till och med höja dosen en snäpp då läkaren tyckte att värdet var för lågt.
(Inte knasigt att jag har varit extra snoozy, det smyger sig som på det där.)
Det sög i vilket fall, hade hunnit få upp hoppet ordentligt om att jag inte skulle behöva ta någon medicin för det.
 
Answers,
Nu är Bea påväg hem till det snöiga norr och jag sitter åter framför datorskärmen!
Här kommer en liten recap på vad vi har gjort de senaste dagarna:
 
- Fredagen blev det shopping, lite gott att dricka och filmspel.

Köpte en klänning, men annars lyckades jag behärska mig!
H&M, 199 :-
 
 
- Lördagen hjälpte jag bror att flytta lite grejer till hans nya lya, kvällen bjöd på filmkväll med tillhörande snacks.
 
- Igår lagade Bea och jag tacos, såg mer film, spelade musikspel och åt en mumsig middag på restaurang.

Mysigt place!
 
- Idag har vi hängt med Bea till tatueringsstudion, man blir så grymt sugen! Måste börja spara undan pengar till det. När hennes tatuering var färdig så var det dags för Bea att bege sig till Landvetter och för oss att åka hem.
 
Känns himla tyst och tråkigt i lägenheten nu, det blir alltid så när man har haft awesome besök.
Ska nu återgå till vardagen och ägna mig åt äckel-matematik en stund. Suck.
 
Family ♥, The latest days,
Medan Bea är här och vi filurar runt så får bloggen vila, återkommer imorgon eftermiddag!
Hoppas alla har haft en awesome helg!
 
boink boink boink