A bit more calm

0kommentarer

Nu är jag lite mer lugn angående tentan, tack vare min kära mor! Har lyxen att kunna få feedback på mina tentor från en världsvan och klok rättare, är så himla värdefullt! Fick massvis med idéer och nu är jag snarare rädd att tre sidor inte kommer att räcka.. Fyra hade varit perfekt, tror jag.
Idag pallrade jag mig iväg till skolan, vi hade ett litteraturseminarium att ta itu med! Det var nog det mest avslappnade seminariet jag har deltagit i, kändes mer som att vi bara satt och diskuterade som vanligt i våra basgrupper. Chill som dill. Fick även goda nyheter från läraren; jag satte ett VG på mitt argumenterande tal och vår grupp fick massor med beröm för vår insats under debatten, kul! Blev en liten morot till tentaskrivandet.
 
Dagens face + huldafrisyr säger hej
 
Ytterligare en morot angående tentan är att så snart den är färdigskriven ska jag pallra mig iväg till Uppsala för att hälsa på min fina Juli! Kommer att bli så awesome, är så nyfiken på hur hon bor och hur det ser ut där (har såvitt jag vet aldrig besökt Uppsala tidigare). Sen saknar jag henne himla mycket, behöver verkligen lite kvalitetstid! På söndag fortsätter det roliga, för då smiter jag iväg till Köpenhamn med 7 av tjejerna från klassen! Tjohoo! Vi stannar i några dagar och tar en liten minisemester, då det är en veckas uppehåll tills nästa kursstart. Har aldrig varit i Danmark heller så det blir mycket nya platser för moi.
 
Nu är det dock dags att återgå till vardagen, ska käka en snärt och sen fortsätta plugga en stund innan jag ger mig för idag.
 
A bit more calm,

Kommentera gärna!

Publiceras ej