Prioriteringar

1kommentarer

Hey there! Nu är tentan färdigskriven och inlämnad så nu kan jag börja fokusera på allt det roliga jag har framför mig! Allt detta kräver dock något mindre roligt, nämligen att packa. Och prioritera vad man ska ta med sig. Kläder är inte svårt för mig att bestämma, det valde jag fram på tre sekunder, men sminket!! Herrejösses...
 
"Prioriterat"
 
Eftersom jag är något av en nörd och har samlat på mig en hel del produkter så är det bara en av dessa jag använder mig av varje dag, och det är ögonbrynsskuggan. Annars varierar jag alltid basprodukter, läppgojs och ögonmake efter vilket humör jag är på. Och det är ju som lite svårt att förutse dårå... Men jag tog iaf mina favoriter just nu och hoppas på det bästa!

Nu kommer jag inte göra så mycket mer idag, är riktigt seg. Sov dåligt som en gnu inatt pga. ett traumatiserande möte med en gigantisk spindel. Sprang som vanligt på toaletten runt tjugo över ett. När jag kom tillbaka till sängen letade jag runt efter min sovmask för ögonen. När jag hittade den och tittade upp möttes jag av en spindel som såg ut som dom i Hobbit-filmen. Ok, kanske inte riktigt, men nästan. Slutade med att jag fick dra fram dammsugaren mitt i natten och fånga in jäkeln, inte en chans att jag skulle mosa den på vår vita nymålade vägg. Lät sedan dammsugaren stå framme ett tag (så att den verkligen hamnade i dammsugarpåsen..), och därefter förslöt jag alla ev. rymmningsmöjligheter den skulle kunna tänkas ha med en plastpåse.
Tror det dröjde framåt femtiden innan jag somnade ordentligt, dumma spindeljävel...
 
Prioriteringar,

1 Kommentarer

Therese

26 Apr 2014 20:25

Brr, vilken mardröm i vaket tillstånd :(

Du får be W kolla varenda skrymsle och vrå tills du kommer hem så ingen mer smitit in ;)

Roligt med lite minisemester! Ha det gott!
Kramis

Svar: Ja, det var inte kul! Trodde först att jag drömde faktiskt.. Haha, jajamän! Tack vännen! Kram kram <3
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej