Third time's the charm

3kommentarer

Min skrivsal igår, på behagligt gångavstånd från lägenheten
 
Igår var dagen då allt som jag och William har jobbat stenhårt för de senaste månaderna finally paid off. Jag lyckades förbättra mitt högskoleprovsresultat så pass mycket att jag nu har en realistisk (om inte till och med god) chans att ta mig in på socionomutbildningen här i Götet, vilket är rätt bra gjort med tanke på att söktrycket är otroligt högt här. Tredje gången gillt för min del verkar det som! Och om jag nu inte skulle ta mig in på det här så tror jag att jag nöjer mig ändå, vet inte om jag pallar utsätta mig själv för det här en gång till, haha.
 
Det gick extremt bra för mannen i mitt liv! W fick ett helt otroligt resultat som gör hans drömutbildning på Chalmers minst sagt möjlig! Och det är ändå bara andra gången han gör provet, vilket är ännu mer imponerande. För att nå ett sånt resultat som han fick måste man i regel ha gjort provet några fler gånger om man är en vanlig människa. (Yes W, you are an alien). Det blev iaf en fin liten happydance när vi såg vad vi fick, hähä.
 
Vi har rättat våra provsvar utifrån förra årets normeringstabell och det kan hända att den förändras, men det brukar ändå vara så pass marginellt att det inte spelar någon roll. (Tabellen har förövrigt varit exakt likadan två år i rad, vilket bådar gott!). Jag är nöjd över mitt resultat, min insats och jag är himla stolt över oss båda två. We are awesome!
 
Third time's the charm,

3 Kommentarer

bea

06 Apr 2014 18:23

Cooolt! Grattis till er båda :D

Svar: Taaack! :D
Bella Lundmark

Ne

07 Apr 2014 06:37

You sure are awesome!

Svar: Yes! And thank you sis! :D
Bella Lundmark

Therese

07 Apr 2014 08:30

Jätteroligt att höra, starkt!!

Svar: Tack vännen! :D
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej