Du fattas oss

1kommentarer

Saknar dig älskade morfar. Vila i frid.
 
Idag är det en vecka sedan mamma ringde med beskedet att morfar hade gått bort. Känns fortfarande helt overkligt. Att min morfar, med sina färgsprakande historier och varma närvaro inte finns här mer. Att min morfar, som alltid nattade mig med "Hatt-stugan" varenda sommar när jag var liten, inte är kvar hos oss. Eftersom han var så frisk kom det som en otrolig chock, som inte är smält än på långa vägar. (Har under tiden jag har skrivit det här fått ändra om "han är" till "han var". Känns så konstigt).

Är verkligen tacksam över att alla vi barnbarn hann upp en sväng i sommar och hälsa på. Och jag är tacksam för att jag hade vett nog att besöka mormor och morfar en extra gång, då jag tyckte det blev för kort tid i Sandis.
 
Begravningen blir den 5/9, jag åker upp till Arvids en dag innan. Missar en hel del i skolan men det ska inte vara några problem att ta igen sa kursledaren. Hade helst av allt åkt upp redan nu men det är helt enkelt inte möjligt...
 
Detta förklarar förövrigt min frånvaro på sociala medier och annat. Har inte känt mig som mig själv sedan beskedet kom, sen har det blivit mycket jobb plus att W:s föräldrar har varit på besök.
Nu till veckan går jag på upplärning, är dags att lära mig kundtjänst-delen av jobbet. Känns både bra och dåligt, bra för att jag får "göra något", dåligt för att jag inte direkt känner mig på topp eller speciellt social och serviceinriktad just nu.
 
Vet inte när jag orkar skriva här igen, tar det lite som det kommer. Känns rätt bra att få skriva av sig, samtidigt som det gör det hela mer verkligt och ännu mer smärtsamt.
 
Du fattas oss, Vila i frid., Älskar dig morfar,

1 Kommentarer

Roos

08 Oct 2014 09:07

❤️

Svar: ❤️
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej