Lyxtur och bio

2kommentarer

Vilken härlig dag det har varit! Jag och Therese var iväg på en lyxtur med Hop on Hop off, fick åka snajsigaste båten med soffgrupper och hela köret! Då Therese är himla wellconnected blev det billigt och bra också, huzzah! Vädret var med oss och vi hade liveguide som drog minst fem asbra göteborgsskämt. Helt enkelt awesome!
 
Selfietime!


Finaste!
 
Efter lyxturen åkte jag hem; bytte om, kastade i mig mat och sedan drog jag och W iväg till bästa Bergakungen för världspremiären av Guardians of the Galaxy!
 
 
Extremt bra film måste jag säga!!! Jag är väl i och för sig lite jävig i frågan, då det är Marvel och för att denna film kommer att kopplas ihop med de andra (The Avengers and so forth) på något sätt i framtiden. So excited!! Den är i vilket fall fullproppad med skämt, spänning, glädje och tårar. Bra skådisar också. Se den!
 
Guardians of the Galaxy, Hop on Hop off, Lyxtur och bio,

2 Kommentarer

rememberthiis.blogg.se

01 Aug 2014 21:53

kul :Dq

Svar: Oh yes! :D
Bella Lundmark

Therese

05 Aug 2014 10:53

Mystur! Vi kom i helt rätt tid ju ;)
Kul med lyckad bio! Har hört att denna film fått väldigt bra kritik, men jag är totalt bortkopplad från Avengers och detta...ingen aning om vad de handlar om :p

Svar: Jaa, superbra timing! :D Guardians of the Galaxy är fristående från The Avengers och resterande (så man behöver inte se dom för att hänga med i denna) men alla kommer från Marvel, och kommer att korsa varandra någongång i framtiden. Vi får ha ett movie-marathon med filmerna någon gång, de är supernördiga och braa! :D
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej