Highlights

0kommentarer

Här kommer veckans toppar och dalar i den överdrivet använda punktformen:
 
  • Tisdagen var jag i skolan forever kändes det som. Gjorde såvitt jag kom ihåg inte ett smack på kvällen.

  • Onsdag gick åt till allehanda studier. Pressade in så mycket litteratur i skallen som det bara gick. Avverkade en hel del på det sättet dock. Slappnade av på kvällen med ett biobesök med Josefine och Porshis! Vi såg andra filmen i The Hunger Games. Rätt underhållande, men det märks att det är en sådan där "uppbyggnadsfilm" inför sista delen.

  • Torsdag mötte jag upp min seminariegrupp och diskuterade vad vi skulle säga under fredagen. Det gick snabbt och smidigt! Därpå knatade jag ut i världens oväder (spöregn och stormblåst) för att fixa klart julhandlingen! Gick rätt bra, hittade alla utom en. Sen blev det - otippat nog - mer pluggande.

  • Fredag var det seminariumdags - gick kanon! Diggar vår klasslärare, han är så klockren. Efteråt knatade jag runt en snabbis med Jennifer och Felicia, dom hjälpte mig hitta sista julklappen på min lista! Sen blev det liiite mer plugg. Men på kvällen myste jag och W ner oss framför "Die Hard: With a vengeance". Den var himla bra! Brukar ha rätt svårt för action men det är något visst när Brucey är med ändå.

  • Idag tog jag sovmorgon. Sen har det varit strikt pluggande framtill ungefär klockan 18:00. Försöker hinna klart med så mycket som möjligt så jag inte behöver spendera jullovet med att sitta och läsa i ett hörn.  Detta är effekten av att denna kurs klämmer in i princip allt på fyra veckor istället för sex. Har även tagit på mig en del jobb när jag kommer tillbaka från ledigheten, så måste fakturera in det i plugg-planeringen också. Efter jul har vi två seminarier med individuell förberedelse och salstentamen, vilket bör vara rätt lugnt ändå. Jag känner mig själv, skulle vara så in i nordens stressad om jag inte hade läst klart allt tills dess. Då blir det ju bara repetition som ska nötas in, och därmed hyfsat stressfritt. Efter pluggmanin så såg jag och W film igen, denna gången blev det "Gone Girl", Finchers nya. It was pretty good, höll mig då intresserad i 2,5 timmar.
 
Och nu så sitter jag här! Morgondagen lär nog bli en ganska exakt kopia av dagens pluggmödor, med några variationer i form av städning och tvättning. Inte världens roligaste helg direkt, men ibland får man prioritera det tråkiga först så man kan chilla senare.
 

Och för att det inte ska bli ett sådant där trist inlägg utan bilder igen så bjussar jag på denna! Det var från när vi blev bjudna på en helt fantastisk middag hos Reza och Soolmaz, William fick lite bilder av Reza för någon dag sedan. Sjukt trevliga och goa människor!

Highlights,

Kommentera gärna!

Publiceras ej