Känner mig jävligt krasslig och seg.. Då passar väl en lite annorlunda sminkning och styling alldeles utmärkt?
 
 
Började med att jag ville göra en simpel sotning med en accentfärg. Slutade med att jag spaceade iväg totalt och körde en lite "20-tal inspirerad & fågelaktig" look med påkletade lösögonfransar. Målade svarta (och ojämna, men det får vara!) ögonbryn just because.
 
 
 
 
Sen blev jag less mina neutrala läppar och kastade på lite färg där också.
 
Bonusbild från Instagram (konstigaste grimasen i världshistorien)
 
Nu har jag äntligen testat Emite Make Up ögonskugga "Dams" som jag fick med i denna glossyboxen. Riktigt bra pigmenterad! Använde en kajal som bas för att få ett mer jämnt och hållbart resultat. Det är den bästa svarta ögonskuggan jag har testat hittills!
Själva processen är så himla kul! Att tvätta av ansiktet och rengöra allt efteråt är inte fullt lika roligt dock...
 
Emite Make Up, Make up is fun,
Imorse vaknade jag med huvudvärk. Hur fasen kan man vakna med det? Känns som att det ligger i bihålerna och trycker eller något då det dunkar på extra när jag böjer mig fram.
Fast känner mig inte speciellt täppt eller så... Knasigt. Och ajaj.
Trotsade huvudvärken med två alvedon och dundrade till skolan för att möta upp Emelie. Vid lunchtid joinade Hanna också. Vi har varit riktigt duktiga idag! Även om vi mest satt och läste för oss själva så är det skönt att ha någon att diskutera ämnet med om det är något som är provocerande eller obegripligt. Studiecirklar är bra grejer.
 
Mitt face från ca en månad sen säger hej hej. Mitt face från idag ville inte vara med i matchen.

I övrigt har jag inte gjort mycket alls, känner mig som bekant rätt mör. Skulle ha kört mitt favoritpass med marklyft idag men det kändes inte så smart...
 
Nu är det dags för ett bad, älskar att ha badkar! Sen har vi ju fått "riktig vinter" även här i södern (är faktiskt ordentligt med snö!) och då hör det som till att mysa ner sig i ett varmt badkar.
 
Pluggcirkel,
Dags för serious business. Håller på att läsa den underbara boken "I Problembarnens tid - förnuftets moraliska ordning" som del av fördjupelsen i delkus två. Fördjupningen jag har valt heter "Normalitet, avvikelse och skolsvårigheter: Problemformuleringar och åtgärder" då det spinner vidare rätt mycket på vad jag valde att skriva paper om samt att det är det jag är mest intresserad av.
 
Sedan jag praktiserade på Familjehem och Psykologenheten så har min syn på omvärlden förändras rätt mycket. I och med utbildningen jag går nu så har jag fått mina "ögon öppnade" (i brist på bättre ord) för bakgrunden till varför vårt samhälle ser ut som det gör och varför vissa blir mer illa behandlade än andra, vilket är en obehaglig sanning. Jag minns att jag kom hem efter ett av våra seminarium och kände mig otroligt uppriven. Avlastade allt på W och mamma då, minns jag... Vilket var klokt av mig in hindsight.
 
Någon del av mig har alltid varit medveten om "vad som försiggår" men skygglapparna var på.
Sen har jag i regel varit (gällande vissa saker) väldigt okritisk som person, vilket stör mig otroligt mycket nu då det håller på att förändras. Ifrågasätter mer än aldrig förr. (Haha, irriterande för omgivningen kanske).
 
Själva boken handlar mycket kortfattat om hur barn som uppfattas som avvikande på minsta lilla sätt regleras av de olika experterna (psykologer, lärare, läkare, osv) för att bli skötsamma och följsamma. Friska. Normala.
Och det är en jävligt hårfin linje på vad som anses vara ett normalt barn och inte. Att läsa boken är väldigt provocerande, informerande och satt i relation till mina egna erfarenheter här i livet (både som barn och vuxen) så är det extremt eye-opening. Genom praktiken på Familjehem och Psykologenheten samt utbildningen jag går nu gör att jag har en intressant möjlighet att vrida och vända på myntet, så att säga. Jag vet ju hur det fungerar i "praktiken", speciellt på Familjehem. Jag ser hur beskrivningar och kategoriseringar jag läste där återkommer i boken. Samtidigt ser jag tydliga konflikter. Riktigt intressant.
 
Även om det är omvälvande och stundtals påfrestande för mig som person så trivs jag som fisken i vattnet.
 
Jag är glad att jag har kastat skygglapparna.
 
 
 
 
Precis innan jul så fick jag förutom "The Chistmas Box" hem en till! Tänkte först att det var något fel på beställningarna men det visade sig att min underbara syster hade köpt den åt mig som en present för att jag hade hjälpt henne sätta i löshår! Blev jätteglad och överraskad! Tack fina sis
 
Nu till innehållet:
 
 
 
1. Serious Skincare - THE Mascara - Förlänger, böjer och förtjockar franasrna för maximal effekt. Skapar en mjuk, naturlig och glamourös look.
 
2. EuPhidra - Volume Lipstick - Ett läppstift med en lätt plumping-effekt. Innehåller Vitamin E och C samt risolja som mjukgör. I färgen "PM01"
 
3. Philip B - African Shea Butter Gentle & Conditioning Shampoo - Ett återfuktande shampo som rengör milt. Berikat med vitamin B5 som hjälper till att stärka håret och återställa dess elasticitet.
 
4. butter London  - 3 Free Nail Lacquer-Vernis - Nagellack som ger en jämn och glossig yta som håller länge. I färgen "Jack The Lad"
 
5. So Susan Cosmetics - Water-Based Pure Luminizer - En highlighter som ger en lätt skimrande effekt. Appliceras på kindbenens högsta punkt, under ögonbrynet eller i amourbågen för en förstorande verkan.
 
6. Absolute! - Absolute! Parfume Stick - Parfym i fast form, som doftar av Jasmine, mysk och blomblad. Går under namnet "Noblege 5".
 
Visst var det en härlig box? Fick ju även med en extra produkt då det vanligtvis bara är fem stycken.
Jag gillar highlightern väldigt mycket, den ger ett otroligt fint skimmer!
Använder den mest under ögonbrynet vilket ger en "lyftande" effekt.
Parfymen diggar jag också, häftigt att den är i fast form! Räcker med ett litet svep för att lukta mumma, och den är så liten att den får plats i minsta handväskan.
Hade lite svårt för konsistensen och doften på läppstiftet, den blir inte fin om man applicerar den själv (superflammigt de luxe) utan man måste komplettera med läppglans eller läppenna för att få den täckande. Då blir den rätt ok faktiskt! Märkte inte av den så kallade plumping-effekten för fem öre. (VIlket är lika bra, är inte överdrivet förtjust i sådana produkter).
 
Läppstiftet in action - sparsamt applicerat i kombination med ett lipgloss!
 
Nagellacket var ascoolt, har hunnit testa det men tog inget kort på det tyvärr. Gillar färgen a lot! Schampot och mascaran har jag inte hunnit testa ännu, men snart så. Kommer att måsta göra mig av med mascaran från Oriflame som jag var så förtjust i den första tiden, förutom att den har börjat kladda av sig så har det även börjat klia i mina ögon otroligt mycket... Är inte säkert att det är mascaran enbart som gör det såklart men då jag har haft liknade reaktioner på andra mascaror så känns det bättre att vara safe than scratchy.
 
Absolute!, EuPhidra, Philip B, Serious Skincare, So Susan Cosmetics, The Surprise Box, butter London,
Jag tror hela tiden att det är måndag idag...
Är helt förvirrad av att vi har bytt plats på seminariedagarna till tisdag.
Seminariet gick i vilket fall bra, jag gillar på ett vis den nya utformningen!
Vi delas in i en basgrupp, där vi individuellt förbereder fyra diskussionspunkter utifrån litteraturen vi har läst, och på seminariedagen träffas man och diskuterar. Utifrån allas punkter väljer man ut två stycken, som man för med sig till en ny grupp. Där diskuterar man vidare, och enas om en diskussionspunkt som man sedan skriver upp på tavlan. Där avslutas det hela med en diskussion i helklass. Lite krångligt, men fördelen är ju att vi får diskutera med olika personer, vilket leder till nya infallsvinklar och idéer. Nackdelen med det är väl att det blev lite väl stressigt och en smula rörigt i början innan vi helt förstod hur det skulle gå till.
 
Nu ska jag inte göra så mycket mer idag... Känner mig lite halvkrasslig faktiskt. Sadface. Hoppas att det går över tills imorgon.
 
Sliten tjej i skrivande stund.. Är förövrigt asbitter på min mascara från Oriflame nu. Helt plötsligt har den börjat kladda av sig ordentligt, det gjorde den inte i början. Får svarta streck precis under ögonbrynet (där mina ögonfransar tar i) och det ser inte klokt ut. Grr!
 
What day is it?,
 
Jag som inte skulle börja kolla på någon ny serie.. Det sket sig! Efter jag såg klart The Wolf of Wall Street igår (vilken som väntat hade otroligt bra skådisar, men jag hade ändå lite svårt för filmen.. tror det var för att den kändes så lång) så slog jag igång första avsnittet av True Detective. Och bahama mama! Så otroligt snyggt gjord och genomtänkt, greps direkt av handlingen. Man måste dock ägna den hela sin uppmärksamhet, som med de flesta riktigt bra serier. Är man inte uppmärksam så är det svårt att följa med i handlingen. (Men man vill inte pilla på telefonen under denna, tro mig!)
 
Det har kommit ut tre avsnitt än så länge och de är ungefär en timme långa. Har 9.4 (!) på IMDb och skådespelarna är top notch. Mycket bekanta ansikten!
 
True Detective,
Ja, det är på ett ungefär vad jag har gjort idag.
Är lite nervös inför seminariet imorgon då det är utformat på ett helt annat sätt nu, men det blir säkert bra.. Har gjort så gott jag har kunnat! Har även fått min dagliga dos matematik, det gick faktiskt bättre än väntat.
 
I brist på annat så får ni bilder på mat. Kan inte bli fel!
(Eller jo, W läste någonstans att matbilder är det som svenskarna stör sig mest på... höhö, suck it!)
 
Resultatet från mitt pizzabak, dom blev riktigt goda! Är rätt nöjd att jag lyckades med degen också.
 
Gjorde en räkmacka idag. Den var yummy.
 
Nu väntar jag på att en tjej ska komma och köpa av oss vår bänkdiskmaskin, sen ska jag se klart "The Wolf of Wall Street" som jag påbörjade igår. Lång rackare det där. Dröjer nog inte många timmar innan det blir dags för sängen, klev ju för bövelen upp kvart över sex imorse.
 
Study all day long,
Idag mötte jag och William upp Sis, Brother och Elin på IKEA, and then we all went nuts! Eller ja, egentligen mest syrran samt jag och W, Elin och Richie blev klara rätt snabbt. Sen åkte vi hem till oss för en kaffeslurk innan syskonen och Elin färdades vidare. Det har varit en riktigt gemytlig dag!!
Glömde dock köpa en grej, men jag får svänga förbi IKEA igen någon annan dag. Tur att det är nära! (Och i ärlighetens namn så tycker jag att det är rätt skoj att vandra omkring därinne).
 
Jag införskaffade två stycken LED lampor till sminkbyrån. Har inte kunnat sminka mig vid den då det är så attans mörkt i hallen, men riktar jag dessa puppies rätt så kan jag se varenda por i facet. Betydligt bättre än det skumma ljuset på toaletten. Dock är lamporna inte så snygga att dom fick vara med på bild, haha.. Köpte även en fejkblomma och lite ljus för att liva upp byrån lite.
 
Nu till det bästa - världens grymmaste sminkförvaring!
 
Det är så lättåtkomligt och praktiskt!
Allt smink jag äger rymms dock inte i den, men det mesta! De två små lådorna ovanpå sminkbyrån innehåller ögonskuggor och läppjox, och så har jag två ögonskuggepaletter till som lurar i en annan låda. Men det stör mig inte så mycket.
 
Allt på sin plats! Sparar otroligt mycket utrymme, innan så var översta lådan i byrån smockfull.
 
William köpte ett nytt skrivbord som han kan stå vid, kommer också att spara riktigt mycket plats!
Men då den befinner sig i vardagsrummet (som vi verkligen inte är helt nöjda med ännu, inredningsmässigt) så får ni tåla er med en bild på den än så länge.
 
A little family trip, Sminkförvaring,
Har varit otroligt produktiv de senaste två dagarna! Igår hade vi tre timmar föreläsning om fördjupningsarbetet samt gruppindelning (blev en kanongrupp igen, awesome!) och direkt efter skolan så hoppade jag på bussen till Borås med en klasskamrat. Gick extremt fort med sällskap måste jag säga! Strax därpå blev jag bjuden på en riktigt smarrig middag av brother och Elin, och så fick jag låna en kursbok av henne. Är så glad att jag kom på att fråga henne, hade jag behövt köpa boken så hade det blivit extreeemt dyrt. Sen är Elin så snäll så att jag har tillåtelse att kludda i den också, yeeij!
 
Den är ju inte direkt liten.. Fast vi ska bara läsa ca 60 sidor, vilken lyx!
 
Idag bad jag W väcka mig klockan sex, så att jag skulle hinna med allt som jag behövde göra idag.
Det fungerade, för jag har läst ungefär 40 sidor, räknat matte, bakat egen pizza, tvättat sex stycken tvättar, tagit en powernap, hämtat två böcker på skolan, hängt på Elgiganten en stund samt hämtat ut två paket och köpt frimärken. Pjuh!
 
Från pizzabaket imorse! Blev rätt gott faktiskt, även om jag hade lite "tråkig" fyllning.
(Tomatsås, ost, skinka, fetaost)
 
Kvar på listan är ett träningspass, och efter det ska jag inte göra ett skit. Sådeså.
 
Prickar av "att göra" listan,
Idag har jag haft heldag med några utav fintjejerna från klassen, så sjukt mysigt! Vi har bara gosat i soffan framför två Harry Potter filmer (tänkte se fler men det hann vi liksom inte med), käkat pizza, spelat spel, pratat i mängder och ätit massa godsaker!
 
Vi höll hus hos Andréa! Hon har seriöst den vackraste lägenheten jag någonsin har sett. Helt otroligt fin inredd! Funderade på att kidnappa den, men det skulle nog ha blivit lite svårt.
 
Vi spelade det här spelet! (Som jag tyvärr inte kommer ihåg vad det hette.)
Man skulle bygga tågspår mellan olika städer, så himla skoj!
(Therese, var det de här spelet du pratade om för ett tag sen?)
Funderar starkt på att införskaffa det!
 
Det har således varit en riktigt toppendag!
Nu är det dags för sängen, ha det fint alla goa!
 
Mysdag,
Idag startade nya kursen upp, nämligen pedagogisk psykologi!
Den består av två delkurser (introduktion till pedagogisk psykologi + fördjupning) som löper parallellt med varandra. Tror att det kommer att bli mycket att göra, men samtidigt verkar det sjukt intressant! (Det lilla jag har läst hittills). Dock blev det lite strul med informationen, men nu har vi fått en genomgång av studieguiden så det känns iaf lite mer klart om vad som förväntas...
 
I övrigt; ja, jag mår bättre. Bara att formulera ner mina tankar på något sätt har rensat hjärnan en smula. Och nu när skolan drar igång igen så kommer jag att ha annat att tänka på än hur jag mår, vilket känns rätt skönt för tillfället. Hade lite ångest imorse och under dagen, men efter en liten stund i skolmiljön så släppte det faktiskt.
 
 
Fick förresten en fin uppmuntrande häst av Max på facebook, den är så söt! 
 
PDG002 - Pedagogisk psykologi,
Nu är äntligen den nya designen uppe! (Tryck F5 om det inte syns). Vad tycker ni?
Det här är ju första gången jag har en "riktig" header med en bild, kanske inte världens bästa men det får duga. Är ändå lite stolt att jag har lyckats knåpat ihop den i GIMP och inte paint, haha.
 
Designen fungerar helt klart bäst i Firefox med adblock, men jag hoppas att den ser hyfsad ut i andra webbläsare också. Om inte så får ni hojta till så ska jag försöka fixa det på något sätt.
 
Bjussar på dagens surmulna face. Har inte sminkat mig på ett tag men idag vräkte jag på med en rejäl ögonmake. Det kändes liksom passande med mitt humör.
 
Nu ska jag strax pallra mig i säng, en ny kurs startar imorgon!
 
Ny design,
Måste nästan erkänna att det är lite småhumor att jag fick ångest senare igår över att jag hade skrivit en inlägg som handlade om min ångest. How's that for a slice of fried gold?
 
Känns lite bättre idag, men det är ju så det är. Vet att det sitter ett x-antal personer och oroar sig (Ja min kära familj, I'm talking about you!) och vill att ni ska veta att det egentligen inte är någon direkt fara med mig. Har bara en dålig period, men tack vare att mitt supportsystem är så otroligt fint så vet jag någonstans i bakhuvudet att det här kommer att gå över. Gäller bara att säga åt hjärnan att vara tyst ibland.
 
Oddly comforting...
 
Det kanske inte är så jättesnällt av mig att informera nära och kära om mina bekymmer genom min blogg, fast det fyller faktiskt en slags funktion. Jag orkar inte riktigt prata om det, jag ser inte vad det ska fylla för syfte att börja dra i en massa trådar som inte leder någonstans. Men OM jag skulle vilja ta upp det så finns det redan "out there".
 
Anyhow, på tal om något helt annat.. Jag har spenderat i princip hela helgen med att fixa en ny design åt bloggen. Har varit riktigt skoj att sysselsätta sig med, och jag tror att den dyker upp senare idag om jag lyckas få en grej fixad. Är så less designen jag har nu att jag nästan spyr på den.
 
Oh, the irony,
Mitt i prick
 
De senaste veckorna har jag haft en formsvacka, kan vi väl kalla det för.
Mitt humör pendlar raskt mellan att jag känner mig awesome, glad och sprallig för att i nästa sekund bete mig som reservjesus, vara helt orkeslös och känna mig extremt ovärdefull, vilket i sin tur leder till ångest och väldigt konstiga slutsatser i mitt huvud.
Misstänker att det är den fördömda självkänslan som spökar, och säkert stress över life i allmänhet.
 
Väntar på bättre tider.
 
It's one of those days,
Idag är det fredag, återigen! Känns ibland som att jag blinkar och så hinner det gå en vecka..
 
En lite lätt förvirrad tös, i lite kortare hår.
Glömde nog säga det här men jag lyckades övertala William att klippa mig tillslut! Han är så duktig!
 
Hör och häpna så blev det ännu en sväng in till stan idag, denna gång med sambo som sällskap. Införskaffade bland annat ett par Vibram Fivefingers skor, också på rea (har haft tur med det nu alltså). Kommer att bli så häftigt att pröva springa i dom! Tänker även att ha dom inomhus när jag kör mina vanliga styrkepass, då skyddsmattan är så attans halkig.
 
Annars så har jag pluggat matte, druckit kaffe och sett lite serier. Tanken var att vi i helgen skulle måla om i köket men ingen av oss är nog motiverade till det ännu, så det får gott vänta. Färgen lär ju ändå inte springa iväg någonstans.
Friday once again,
 
Ursäktar för världens knäppaste bilder (var egentligen inte tänkt att det skulle upp på bloggen) men jag tyckte att det såg lite lustigt ut när jag skulle köra igång med träningen idag och såg ut som en postergirl för Stadium. Precis allt jag har på mig (förutom mina fula korta sockar och underpants) är därifrån. Har visst fått dille för deras märke, men jag tycker att det är hyfsat affordable och bekvämt. För att inte tala om att utstyrseln gör mig rätt motiverad också, jag nästan flög i träningskläderna när det var min tur att överta hemmagymmet.
 
Nu blir det lite chill framför Modern Family, ha en god torsdagskväll everybody!
 
Stadium, Them clothes...,
Blev en svängom på stan idag med underbara Therese, det är alltid lika mysigt att ses!
(Bästa rimmet ever...)
Hon ville ha lite nytt i sminkväg och behövde lite tips, så att förutom prata om vad som har hänt i våra liv så fick jag även nörda iväg hur mycket jag ville i rekommendationsväg, hur kul som helst!
 
Köpte även en hel del jag också, var väl inte direkt superbra att jag såg att CSN hade kommit in precis innan jag åkte till stan..
 
 
Men vet ni vad? ALLT var på rea så jag fick allt detta för 225 pix. Inte helt fy skam vill jag tycka.
 
Börjar nämligen vara på tiden att byta hudvårdsserie, och jag har läst så himla mycket bra om Yves Rocher på sistone vilket ledde till min frenzy. Så snart min rengöring från Emma S är finito så går jag över till dessa produkter. Face misten och ansikts-scruben kommer jag dock att använda på en gång, har inget likvärdigt nämligen. 
 
Innan jag återgår till lite matteplugg tänkte jag slänga in ett tips som inte så många är medvetna om gällande kosmetika, hudvårdsprodukter och annat, nämligen att det alltid ska finnas någon av dessa filurer på baksidan som säger hur länge produkten håller från att den är öppnad:
 
 
 
Vanligast är dock "burken" och i detta fallet innebär det att produkten går ut ett år från att den är öppnad. Kan vara bra att hålla koll på, speciellt när det gäller "kladdiga" produkter såsom flytande foundation, mascara, hudkrämer och läppglans. De ska man helst inte använda efter rekommenderad tid då de lätt "härsknar" och drar till sig bakterier som inte är tipptopp för hud, ögon och läppar.
 
Runda på stan, Tips!, Yves Rocher,
 
Storasyster är förstasidestoff i STT (Svenljunga, Tranemo och Ulricehamns kommuner) då hon är med i syfte att promota henne som boxledare. Asgrymt ju! När jag läste intervjun så slog det mig hur himla mycket min storasyster har hunnit med, det är helt insane! Men då är ju syrran den mest motiverade och framåtdrivna personen jag känner också, vilket gör att det inte är helt otippat att hon snappas upp av lokalnyheterna.
Är världens stoltaste lillasyster!
 
Klicka på bilden för att komma till tidningens hemsida, intervjun finns på sidan 14!
 
Frontpage, STT, Världens bästa storasyster,
Jag och mina fina Hannor
 
2:a tentan avklarad och godkänd utan några kompletteringar! Vet som vanligt inte om det blev högre än G i slutbetyg på kursen men det lär jag väl märka när betygen rullar in i systemet. Känns bara så skönt att det är klart, ville spy på mitt paper där mot slutet..
 
Detta firades iaf med middag och utgång igår med ett gäng från klassen, så kul! Blev lite som en avskedsmiddag också eftersom Hanna (i mitten) flyttar tillbaka till sin hometown. Lite ledsamt, men tur att det är hyfsat nära så att vi kan styra upp saker ändå!
Idag har jag känt mig tärd, kom hem strax innan ett men fick för mig att fiffla med litteraturen inför nästa kurs och surf the web så jag somnade sent ändå. Men tack vare Lars (klassens go-to guy) så har jag bara kvar en bok att fixa, känns så skönt!!
 
Nu ska jag ta mig i kragen och träna, så att jag har gjort något vettigt idag!
 
Let's celebrate,
 
 
1. Nails Inc. - Victoria Nail Polish - Klassiskt vinrött nagellack.
 
2. Ardell - Starter Kit - Lösögonfransar
 
3. Burt's Bees  - 100 % Natural Lip Gloss - Läppglans med pärlemorskimmer. Innehåller mjukgörande oljor och närande bivax som vårdar och skyddar. I färgen Evening Glow.
 
4. Elizabeth Mott - it's So Big Volumizing Mascara - En volym-mascara som ej ska smula, med en timglasformad borste ger den perfekta appliceringen.
 
5. Renu - Lip and Eye Active Lift - En prisvinnande treatment som mjukgör, vårdar och boostar huden kring ögonen och läppar. Motverkar även påsar och mörka cirklar under ögonen.
 
Julboxen var en riktig vinnare! Jag har i en tidigare box fått just lacket Victoria från Nails inc, men denna gång var det full storlek, och jag klagar inte. Är fortfarande en av mina favoriter!
(Se tidigare recension HÄR)
Då jag inte har varit så duktig på att testa lösögonfransar tidigare så var även det ett välkommet tillskott. Använde dem i min nyårsmake:
 
Kul att leka med, men jag är liiite för lat för att göra det till en regular thing. W såg ingen skillnad förrän jag påpekade det så just dessa blev rätt naturliga på mig.
 
Min absoluta favorit från boxen är glosset från Burt's bees, fantastic! Ger en välmålad men ändå diskret röd look på läpparna, och känns mjuk i appliceringen. Har ingen bild där jag bär det dock, vilket är konstigt då jag har missbrukat den under julledigheten.
Kvar att prova är Renus "mirakeltreatment", den har mest blivit liggandes i badrumsskåpet. Är i regel inte så bra på att använda sådana produkter, men borde ge den ett försök. (Har alltid en läcker blå/lila nyans under ögonen nämligen). Mascaran har jag undvikit att använda att än så länge, då de blir fort blir gamla efter förpackningen är öppnad. Har i skrivande stund tre olika mascaror som står i kö på att bli testade, men ska vänta tills dem jag använder har tagit slut. Just nu varvar jag mellan Estée Lauders Sumptuous Extreme Mascara som ger en sååå fin volym och Oriflames Wonder Lash Marscara som har en mer naturlig och separerande effekt.
 
Ardell, Burt's Bees, Elizabeth Mott, Nails Inc., Renu, The Christmas Box, glossybox,
 
Länge sen jag utförde lite regular shopping!
(Lite ironiskt med tanke på bilden under, hehe. Svårt att komma undan normen.)
Blev iaf en sväng till Stadium, fyndade det gröna linnet på rean! Fick bli en ny uppvärmningströja också, skönt att varva lite! Ska sanningen fram så har jag inte tidigare fattat grejen med att köpa träningskläder, förr tränade jag alltid i någon sliten färga-håret- tshirt. (Spela roll när ska svettas tänker jag!) Men jag är nog omvänd, det gör sitt till! Jag blir lite peppad när jag slänger på mig träningskläderna, speciellt när det är en glad färg! Fick bli ett knäskydd också, W är lite less att jag lånar hans.. Han påstår att jag töjer ut hans med mina muskler men misstänker att han säger det för att vara snäll.
Svängde även förbi favoritaffären och införskaffade torrschampo (med mörkbrun färg så det inte blir kritvitt i botten), rougen Intermix från Smashbox samt bomullspads som inte fick vara med på bild. Fick en gåva medskickad från Lancôme av en av mina söta kollegor! Vilket påminner mig, måste höra med le boss om jag får jobba där i sommar också, är det bästa sommarjobbet ever.
Blev även det en kort sväng in på apoteket och förutom boring stuff som Flux och alvedon så fick det bli en försvarets hudsalva. Dom är grymma för läpparna!
 
Nu ska jag återgå till lite plugg, ikväll kommer sister och sover över, tjohooooo!
 
Saturdays shopping,
 
En extremt relevant bild med tanke på kursen vi har i skolan just nu. Och ja, livet i allmänhet.
 
- nerd alert -
 
När jag skriver sådana rubriker kanske man kan tro att det rör sig om en ny häftig outfit eller något sådant, men nä... Det handlar om en diskmaskin! Som jag är lite kär i.
 
Tror att den ska få heta Torulf.
 
1000 riksdaler (500 var) pröjsade vi för honom, men det är det värt! Fungerar helt felfritt och så fick vi Torulf hemkörd till dörren. Så überskönt det är att slippa diska allt för hand.
 
Vi har ju en bänkdiskmaskin, men eftersom den inte gick att ha på bänken + att slangen var för kort, så hade vi varit tvugna att bygga någon specialanordning och betala för en ny slang vilket gjorde att vi prioriterade en ny och större istället. Helt underbart!

Förutom att beundra diskmaskinen så pluggar jag på som vanligt. Håller på med opponering + förbereda för min egen + räkna matte inför högskoleprovet. Så jag har det jag gör.
New in,
... i hoodtröjan som jag fick överta från min systers garderob:
 
Looking kind of dryg också, men det skiter jag i! Heheheheh
 
De senaste dagarna så har jag finslipat mitt paper så gott det går (ska lämna in den imorgon) samt tränat, städat, myst med W, sett otroligt mycket HIMYM och ätit en massa mat.
Mer spännande än så blir det inte just nu!
 
Looking kind of badass...,

Är så himla kär i min 180 palett som jag fick i julklapp. (Jag blir inspirerad att göra någon kul ögonmake bara genom att titta på den!) Färgerna är i överlag riktigt pigmenterade, dock skiljer det sig åt en smula från skugga till skugga. Men med en primer under så blir det riktigt fina, hållbara och klara färger!
 
Finn ett fel 

Min nyårsmake blev en salig blandning av färger från paletten, askul! Prövade även lösögonfransar för andra gången i mitt liv. Ovant, men skoj med något utöver det vanliga. 
 

Gårdagens face

Den fungerar även fint till en mer vardaglig ögonmake, ja gillar't!
Kan verkligen rekommendera paletten varmt till alla sminkgeeks out there.
Finns härEleven.se för dig som är intresserad!
 
(Ursäktar för övrigt kvaliteten på sminkbilderna, är inte speciellt lätt att få till ett bra ljus när det är brist på det i landet just nu).
 
Eleven 180 Colour Eye Shadow Set,
God fortsättning allesammans! Hoppas ni hade ett lika bra nyår som moi!

Nackdelen med att vara ledig (vilket jag egentligen inte är, men förtränger) är ju att man vänder på dygnet. Har somnat runt tre, fyra tiden några nätter i rad nu, vilket inte är good stuff när man borde upp och skriva tenta. Men imorse tog jag mig upp halv åtta trots sen insomning, och det hade aldrig skett om jag inte hade haft ett sprillans nytt avsnitt av Sherlock att titta på! (Nog för att jag hade en tid att passa klockan elva också, men det var mest Sherlocks förtjänst att jag klev upp).
 
Helt klart en av de bästa serierna jag vet!
 
Med tanke på de extrema förväntningar jag har på Sherlock (då man tålmodigt har väntat i 100 år) så är det nästan ett underverk att jag inte blev besviken. Avsnittet var så bra att jag har gått och varit giddy över det hela dagen. Se det.
 
Sherlock, Season 3,