FOTD

0kommentarer


Face of the day (+ direkt-från-duschen-hår uppsatt i klämma)
 
Såhär såg mitt face ut idag innan jag begav mig ut på stan för en lunchdate med Hanna. Smink i sommarvärme är klurigt, därför använder jag det sparsamt. Men eftersom det var dags för jobb efter lunchmyset bemödade jag mig ändå! Slänger in en produktlista med lite förklaringar hur jag har använt dom, för skojs skull.
 
Ansikte:
Make Up Store - Easy Cover Red. Concealer, applicerat sparsamt på röda partier.
Garnier - BB Cream "light/clair". Lättare i konsistensen än en foundation (iaf än dem jag har hemma). Också sparsamt applicerat, i syfte att jämna ut hudtonen.
Make Up Store - Blothing powder. Mitt vanliga puder är slut, använder detta istället för att fixera basen. Fungerar fin-fint utan att bli kakigt.
Smashbox - Fusion Soft Lights "Intermix". Rouge, bronzer och highlighter allt i ett. Rouge applicerat på kindben, bronzer under kindbenen, på näsrygg, nära hårfästet, tinning och haka samt highlighter i ett "v" kring ögonen och under ögonbrynen. Allt applicerat i supertunna lager och blended together. Skapar lite form in tha face.

Ögon:
Ögonfransböjare från Emite Make Up. Därför att mina mascaror kladdar av sig när det är såhär varmt, äger inte någon vattenfast.
Make Up Store - Microshadow "Deadly". Användes som fransmarkering.

Ögonbryn:
Make Up Store - Eyepencil "Taupe matt". Fyllde försiktigt i glipor i brynen med denna.
Make Up Store - Brow set fix "clear". Fixerar tha brows.

Läppar:
Jelly Pong Pong - Lip frosting

There you have it!
Total tidsåtgång: 6-7 minuter.
 
FOTD, Face of the day,

Kommentera gärna!

Publiceras ej