Good news and a pickle

1kommentarer

Jag lever! Och är tillbaka i Götet, kom hem i torsdags. Fick vänta fem timmar på Arlanda men tiden gick fortare än väntat.. Kan bero på att jag plöjde igenom fyra Mad Men avsnitt (nya serie-beroendet).

Lite nyheter dårå! Vi fick första antagningsbeskedet i fredags!
William kom in på sin drömutbildning, han blev antagen direkt! (inte knasigt med hans HP-resultat). TJOHOOO! Så nu kommer min geekface att läsa maskin-teknik på Chalmers i fem år, inte pjåkigt! Grattis igen honeybunns!
Jag hamnade dock i något av en knipa, som jag misstänkte att jag skulle göra. Hade föreställt mig detta som "the worst case scenario" och så blev det också. Fick reservplats 9 i Högskoleprovsgruppen på socionom.  Dvs. tillräckligt högt upp för att kunna komma in, men även tillräckligt långt ner för att inte göra det. Hatar att ligga i "kanske/kanske inte" zonen, vill ju veta direkt! Tackade iaf ja till reservplatsen, nu får det bära eller brista. Hoppas att de 8 personerna före mig kom in på något annat som de hellre vill gå. Andra antagningsbeskedet kommer sjätte augusti, so stay tuned!
 
Ej passande bild egentligen, men här har ni en bild på lill-känn i Krokis!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna, ha det gott!
 
Good news and a pickle,

1 Kommentarer

Therese

14 Jul 2014 18:42

Wohoo, awesome! Gratta W!
Reservplats 9 låter inte alls omöjligt!? Förstår att du vill veta! Jag hoppas, tror och håller tummarna! Kram <3

Svar: Han hälsar och tackar! :D Nja, det är ju på gränsen.. Gör det, skadar inte med lite extra "tummarhållning" ;) Kram kram <3
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej