Summer Essentials

1kommentarer

 
 
1. Panos Emporio - Deosprayen "Coco Sun" - Deospray med kokosdoft och friska frukter.
 
2. Vichy - Idéalia Eyes - Lystergivande ögonkräm som reducerar trötthetstecken.
 
3 & 4. Be Your Mood - Colour Boost - Pigmenterad hårinpackning.
 
5. Vichy  - Idéalia - Lystergivande och mjukgörande dagkräm.
 
6. Humble Brush - Bambu tandborste - Miljövänlig tandborste.
 
7. Bangerhead Professional - Fresh Me up! Dry Shampoo - Torrschampo som tillför volym och textur.
 
Då mina vänner är det dags för recension igen, och detta blir den allra sista jag gör med Glossybox. Har tyvärr inte råd att unna mig denna lyx längre, fast det gör mig inte så mycket egentligen. Har fått testa hela 24 glossyboxar och känner mig nöjd med det!

Hur som haver, nu till produkterna!

Troligtvis fick förra deon från Panos Emporio en massa skitrecensioner, därav en ny deo med en ny doft. Denna doftar faktiskt ganska gott (om man gillar kokos, dvs), men som deo är den fortfarande kass och uppfyller ingen funktion what so ever, inte på mig i alla fall. Dessutom svider den som faaaaen om du använder den på nyrakade armhålor. Inte gött. Gällande hårinpackningarna så valde jag att ge bort den med blonda pigment till en kompis och behöll den mörka för själv. Inbillar mig att jag fick lite mer lyster i håret men någon färgskillnad tycktes jag mig inte se. Håret blev däremot lent och mysigt efter inpackningen. Nuuuu till... TANDBORSTEN, vilken faktiskt (extremt otippat) har blivit boxens mest använda produkt. Är superförtjust i den! Kan dock bero på att jag tycker att den är så söt. Rent tandborste-mässigt är den rätt okey också, förutom att man inte kommer åt visdomsgaddarna ordentligt längst bak (vilket jag gör med min eltandborste).
Torrschampot från Bangerhead gör precis vad den utlovar, fräschar upp håret mellan tvättarna (och blir inte lika pudrigt som torrschampon från tex. Batiste) samt tillför volym och textur. Dess mysiga doft gör att den kammar hem andraplatsen (efter tandborsten) i denna box. Vichys ögonkräm har jag ej testat och dagkrämen har jag fått i en tidigare box. Vill ni ha en utförlig recension om den kan ni klicka här.

Bangerhead Professional, Be Your Mood, Humble Brush, Panos Emporio, Summer Essentials, Vichy, glossybox,

1 Kommentarer

Therese

29 Jul 2014 22:17

Funderade just på om det kanske var sommaruppehåll med Glossybox :) Förstår att du vill lägga pengar på annat nu, och deras inspiration verkar ju ändå tryta när en kräm kommer igen ;) Kul att tandborsten blev höjdpunkten! Jag älskar mina mjuka 10-kronors från Folktandvården, och eltandborste är guld. Det känns så reeent! Brukar ta den på kvällen när man ätit hela dagen och vanlig på morgonen. Hade en kokos-vaniljdeo/bodyspray, dock från Oriflame, en gång. Luktade galet starkt och funkade som flyktig parfym, men som deo ingenting, var ingen antiperspirant direkt...

Svar: Ja, lite så kände jag också. Har blivit mycket upprepningar med produkter den sista tiden. Eltandborste är grym, jag har samma rutin som du tydligen, haha! :) Nä, det är exakt likadant med "deo"sprayen från Panos Emporio, luktar starkt (men rätt gott!) ett tag men helt värdelös som deo...
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej