The suspense is KILLING ME!

1kommentarer

Drömde att jag kom in på socionomutbildningen inatt.. Sen vaknade jag och insåg att det fortfarande är två veckor kvar tills andra urvalet. OH MAN! Gillar inte att vänta, vill ju veta nu!!
 
Anywhoo... Annars rullar livet på som vanligt. Köksprojektet står lite still just nu pga. en liten miss jag gjorde, men det är inte direkt bråttom med det ändå. Kommer att kunna börja måla imorgon eller på lördag iaf. Gillar som sagt inte att gå och vänta på saker, men nu är det som det är.
Igår var jag och myste med fina Therese, vi åkte stinsentåget (gratis, eftersom hon har jobbat där. Jag kände mig väldigt privilegierad!) och pratade på om allt och inget.


Finaste Therese med finaste bebismagen!
 
Idag har jag inte haft speciellt mycket för mig. Tränade en gnutta (bröst, axlar, triceps) och svettades som en gris. Tur att vi har Fanman (fläkten, den heter ju så) annars hade jag nog avlidit. Har i övrigt gjort lite ärenden och fått veta att jag jobbar hela tre dagar nästa vecka - tjoho!! Har blivit alldeles för lite jobb sista tiden, ett pass den här veckan och ett pass förra, så jag är happyface för lite mer.
 

Glad nisse.
 
Vad resten av kvällen bjussar på vet jag inte riktigt, men ni må då lev och må!
 
 
The suspense is KILLING ME!,

1 Kommentarer

Therese

25 Jul 2014 21:02

Hoppas på sanndröm!
Ja, fläkt är ljuvligt i dessa dagar, du såg på FB att vi hittade Jojjes gamla som stått på Kent och Lottas vind i 10 år;)
Jättefin bild på dig!
Ser fram emot nästa sightseeingtur också!
Var hos mamma idag, hon hade beställt lite grejer från Yves Rocher och de skickade med en mascara som gåva, hon ville inte ha den så tänkte om du vill testa den? Lash plumping mascara heter den om du vill kolla innan :) Kramar!

Svar: Hoppas jag med! <3 Haha, jo, jag såg ju det! Det är så underbart med fläkt i dessa dagar! ;) Thanks hun! Det gör jag också, har alltid velat åka den! :D Åhåå, jag prövar den gärna, vad gulligt att du tänkte på mig! :) Älskar att testa nya mascaror (som du vet) och trivs jättebra med den jag själv fick på köpet från Yves Rocher. Skulle vara awesome att få prova en annan från deras sortiment! :D
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej