What I've been up to lately

1kommentarer

I torsdags roade jag mig med att ta selfies, den ena värre än den andra. (Resultatet av det finns på instagram). På kvällen for jag och W och hängde med Emelie och Kim! Dom kom på den klockrena idén att fara till ett café som heter "Café Taktik" som finns här i Götet, och som är den enda av sitt slag i Norden.
 

Blurrig mobilbild får duga.
 
För 30 spänn (sommarpris, kostar annars 50) så får man spela hur många sällskapsspel man vill, hur länge man vill. Och de har ett otroligt utbud! Vi hade svinkul och hann med tre spel innan det blev dags att knata hemåt. Var verkligen en toppenkväll!

Igår satte jag och William upp ett nytt insynsskydd:

Lite prydligare nu när man slipper se grannens oskötta trädgård. Har aldrig sett så många brännässlor i hela mitt liv.
 
Bonusbild: Sommarplantorna växer så det knakar!
 
Fick tag i insynsskyddet tack vare min söta granne! Hon visste var det fanns och åkte iväg för att kolla upp priset åt oss, då vi inte har bil. Sen överraskade hon mig genom att köpa och frakta hem det åt oss. Fick inte ens betala för den, för det tyckte hon att Poseidon skulle stå för (vilket jag faktiskt håller med om). Så hon skulle lämna kvittot till dem. Var himla fint gjort av henne, så gullig!

Idag (liksom igår) har vi gått en ganska rejäl promenix, blev en bra bit över en timme. Är sjukt varmt och härligt ute så det gäller att passa på!


Hälsade på lite får på vägen
 
Bilden ovan är en del av Göteborgs charm. Ena sekunden är det liv, affärer och folk över allt och i nästa går man längs grusvägar nära skogen och hälsar på får. Mysigt.
 
 
What I've been up to lately,

1 Kommentarer

Therese

21 Jul 2014 16:43

Har hört mycket bra om Taktik det senaste, verkligen kul affärsidé!
Vilken snäll granne! Skönt att det blev fixat! Hoppas Poseidon står för det.
Ses snaaart :)

Svar: Ja, jag blev då riktigt imponerad! Vi får fara dit någon gång :) Jo, hon är så gullig! Står dom inte för det så betalar ju jag såklart för det, men anser verkligen att Poseidon borde lösa det. Dom har blivit sjukt lata med att tillhandahålla grejer till uteplatsen tydligen (min granne är inte så glad på dom). Det gör vi! :D
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej