Happyness

1kommentarer

Alltså, hur fasen går dagarna så fort?! Kan någon svara på det?
Jag vet då inte. Kanske är åldern.

Det som är värt att nämna från de senaste dagarna är den mumsiga middagen jag blev bjuden på i.. onsdags?
 

Tackar Hanna för maten och Emelie för efterrätten! Och tackar båda två + Hannas kompis för det trevliga sällskapet!
 
I torsdags donade jag upp mig såhär innan jobbet:
 
 
Jobbade en snärt fredagen också, sen dundrade jag och W till Trädgården där vi hängde med Marlene.
Himla spontant och kul! Helgen flög förbi den också, spenderade mestadelen av tiden i soffan med en bok faktiskt. Inte så dumt.

Men nu till the best news ever! Tack vare mor & far samt mormor & morfar kommer jag mig upp till Arvids en sväng i sommar! Dundrar dit nu på torsdag till och med, och stannar i en vecka. Kommer att vara så mysigt! Att få ladda batterierna och bara umgås med saknade människor. Love it. Dock himla synd att inte mina syskon är där samtidigt, men man kan inte få allt i världen. Sen kanske det är bra för the parents and the grandparents att vi sprider ut besöken lite.

Funderar över vad jag ska packa med mig för kläder, har hört att vädret har varit extremt dåligt däruppe, kallt och jävligt (bättre nu kanske?). Jag är ju bortskämd med värme och sol nuförtiden.
 
Happyness,

1 Kommentarer

Therese

04 Jul 2014 06:33

Fin!! <3 Nu var det för längesedan vi sågs ;) Kanske vi får ihop en spelkväll eller något! Ser fram emot att höra mer om jobbet också!
Mysigt att du är hemma i Arvidsjaur!
Kramar!

Svar: Tack honey! <3 Haha, kul att jag såg det här nu, skrev precis på FB att vi borde hitta på något när jag är hemma igen :) Det är supermysigt, jag känner mig så avslappnad när jag är här. Kram på dig!
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej