Härliga tider

0kommentarer

Long time no see, eh? Jag inte sådär jätteawesome på att blogga på sista tiden har jag märkt, men under sommaren känns det som att det inte gör så mycket ändå.
Förra veckan slutade med jobb alla dagar för min del, fick till och med introduktion i kassan i torsdags, så nu kan jag med den enkla delen av det också. Sweet.
Midsommar spenderades lugnt och stilla. Hängde med en vansinnigt brun sister på dagen (just hemkommen från Turkiet) och tränade, såg Futurama och en bodybuildingdokumentär på kvällen. Igår gick jag och W in till stan, egentligen mest för att se hur lång tid det tog. Inte speciell lång tid alls visade det sig, prick 59 minuter. Och då stannade jag ändå till lite då och då för att ta turistiga bilder.
 

Läppstiftet in all its glory. Det första "landmärket" jag lärde mig när jag flyttade hit.
 
Väl inne i stan mötte vi upp sister (ja, hon färdas ganska mycket) och tog bussen hem till oss. Lite senare kom Brother, Plelin och Åskaar och hälsade på också! Riktigt mysigt!
 
Tiny family!
 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Mördade lite bladlöss som härjar bland mina rosor, rensade ogräs (!) och solade ett bra tag. Har varit perfekt Bella-solar-väder, 17 grader varmt och lite svalkande blåst. Good stuff. Efter det slutade jag vara lat och körde ett ordentligt rygg och bicepspass. Det blev verkligen ett sånt där kanonbra träningspass där allt gick som smort och svetten bara rann.
 
Härliga tider.

Härliga tider,

Kommentera gärna!

Publiceras ej