Race with the devil

1kommentarer

Ännu ett träningspass avklarat, feels good. Kommer nog inte att kunna stå imorgon men det är väl en annan femma. Har ändrat om lite mer i träningschemat (måste som göra det lite då och då så att man inte blir less) och det känns rätt trevligt. Favoritlåten i träningsväg just nu är nog denna:
 
 
Drar oftast igång den på sista setet på en övning när jag behöver lite extra pepp. Den är som så glad! I övrigt har jag inte varit särledes produktiv idag. Mötte upp en klasskompis i stan som lånade några böcker och har lagat mat, men that's about it.

Men jag satte mig faktiskt och lagade kläderna igår ändå, nu har jag ett par leggings, jeans och tre toppar till jag kan använda, tjoho!
 
Bildbevis
 
Experimenterade med vad som ursprungligen var en t-shirt och sydde om den till ett linne istället. När jag köpte den satt den som ett smäck, men kastade in den i tvätten direkt efter köpet och slängde kvittot (dumt nog). Efter det var den alldeles för snäv över axeln och satt konstigt som bara den pga det. Försökte ge den till min syster men eftersom vi har rätt lika form satt den knasigt på henne också. Therefore: ett linne. Och nu sitter den asbra! Den må inte vara dundersnyggt sydd och klarar nog inte av en närmre inspektion, men det struntar jag i.
 
Nu blir det maaaaat. Tata.
 
Race with the devil,

1 Kommentarer

Therese

04 Jul 2014 06:40

Snajsigt! Pysslig du är!
Du verkar alltid ha sådan inspiration till att laga mat också - lite avis ;) Har du några nyttiga, snabba tips? :) Min inspiration tryter värre är någonsin... Borde köra lite sallader nu i sommar egentligen...

Svar: Tackar! :) Haha, njaa.. Vet inte riktigt om jag håller med ;) Men några recept kan jag nog rota fram och delge mig av när jag är hemma igen! Sallad går ju att variera bra, sålänge du äter något proteinrikt till det :) Att bara käka sallad är nog ingen höjdare ;)
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej