Shine on

2kommentarer

Intervjun igår gick jättebra! Så bra till och med att jag ska tillbaka dit på tisdag och skriva avtal och grejer, tjoho! Min intervjuare var väldigt seriös, otroligt trevlig och gav ett starkt och positivt intryck! Känns som att det är början på en väldigt bra samarbete. Det handlar om ett extrajobb utöver mina studier som egentligen inte "drar igång" på allvar förrän i höst, men ska börja lite smått med introduktion i sommar. Jag blir då anställd av ett bemanningsföretag som heter Academic Work, och arbetar sedan som konsult ute hos företag. Tjänsten jag är aktuell för är att arbeta med kundtjänst och administration hos DHL, vilket jag är otroligt peppad på! Har arbetat i viss mån med kundtjänst i nästan alla arbeten jag har haft och trivs verkligen i den rollen så jag är happyface!
 
I övrigt så passar jag på och njuter av sommaren och det vackra vädret! Jag och W har varit ute och promenerat en hel del idag samt lekt lite i lekparker. Helt normalt när man är 24 respektive 25 (snart 26) år.
 
Chillar.
 
Satte fart mot nästa playground och körde armgång! Riktigt skoj!
 
Nu blir det lugn och ro resten av kvällen, ha det gott!
Shine on,

2 Kommentarer

Therese

14 Jun 2014 21:21

Grattis! Det låter toppen!
Å, jag gillar sådana gungor :) De har en sådan ute vid en badplats i Billdal, så mysigt att gunga och se ut över havet. När vi var över i Marmaris förra året blev jag bortkörd från en sådan på en TOM lekplats.

Svar: Tackar! :) Ja, dom är asmysiga! Meh, vad knäppt! Om ingen leker på den är det ju bara att köra tänker jag.
Bella Lundmark

Therese

14 Jun 2014 21:23

Btw, det finns alltid en anledning att leka, åka pulka etc:
1) När man är barn
2) När man är ung vuxen för att återuppleva barndomen
3) När man leker med barn
Bra, eller hur!? Det blir aldrig löjligt ;)

Svar: Haha, så himla sant!! ;)
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej