Snabba ryck

1kommentarer

Håhååå, det har hänt lite sedan sist!
 
Det hade krisat sig på mitt jobb så jag fick gå introduktion och skriva på avtalet redan igår! Och idag jobbade jag mitt första självständiga pass. Är lite småimponerad av mig själv att jag fixade biffen, tydligen ska man mellan tre och sju introdagar (har hört lite olika nämligen) för det jag gör just nu, men kände mig hyfsat säker efter igår. Kan bero på att jag hade en awesome lärare och antecknade som en galning, samt att jag fick bra stöd från kollegorna på plats idag. Good stuff!
 

Glad nisse
 
Är inga monsterpass jag jobbar dock, bara fyra timmar. Men det är alltid något och många bäckar små! Ska jobba imorgon också och intresseboka mig på en massa pass för de kommande veckorna, får hålla tummarna att de behöver en extra hand till administrationsarbetet lite då och då iaf. Misstänker dock att det kan bli rätt sporadiskt i sommar, är väl mest utifall någon blir sjuk eller behöver vara ledig som jag får hoppa in. Men jag är tacksam för det jag får!
Härframöver någon gång ska jag få lära mig kundtjänst-aktiga delen av arbetet också, kommer att bli spännande!
 
Summasummarum kan man säga att jag är riktigt nöjd över detta. Tänker mig att det kommer att vara extra awesome till hösten, skadar verkligen inte att få in lite extra utöver CSN.
 
Snabba ryck,

1 Kommentarer

Therese

18 Jun 2014 08:07

Yay! Alltid kul att komma igång, är man väl inne så....;)
Bra jobbat!

Kramar<3

Svar: Jaa! :D Tack söta du! Kram kram <3
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej