"Sommarlov"

0kommentarer

Nu är jag helt ledig från skolan! Eller ja, egentligen arbetslös, även om jag inte räknas som det då jag har plugg att återgå till när hösten kommer. Får se hur det blir med Stadium nu dårå, lät som att jag skulle få några strötider där ändå... Men vågar inte hoppas för mycket, känns som att det har gått för lång tid.

Hur som haver, i torsdags skrev jag min allra första ordentliga salstenta! Tyckte att det gick rätt ok ändå, hoppas verkligen att jag klarar den. Är väl inte hela världen om man måste göra omtenta, skulle bara kännas surt att vänta tills slutet på augusti för att göra den.. Vill inte ha det hängades över mitt huvud hela sommaren, no thank you! Så håller tummarna att jag klarade den!
 
På kvällen hade vi "efter-tentafirande" hemma hos Andréa, fy skjutton vad kul det var! Skrattade, dansade och babblade på i flera timmar, hemmafester blir alltid de bästa tycker jag! Tänkte dock inte på att bussarna gick konstigt hem (vilket jag kom på vid tre-tiden..) men som tur var fick jag skjuts ända till dörren av Carros snälla syster.

Fin fina tjejer! Känns faktiskt rätt jobbigt att jag kanske inte kommer att vara i samma klass som dom till hösten.
 
Igår pallrade jag mig iväg till brother och Elin i Borås för att fira hans birthday! Jag mådde dock inte sådär jättebra (helt och hållet självförvållat) men piggnade till vid fyra tiden. Vi åt supergod mat; oxfilé, färskpotatis och sås med baconlindade sparrisar (my favorite!). Fick även träffa deras underbart söta vovve för första gången, so cute!
 
Syskonskaran Lundmark!
 
Söta Åskaar!
 
Idag och imorgon har jag tänkt njuta av att vara ledig, innan jag börjar stressa sönder för jobb och sådant.
Ha det fint alla goa!
 
"Sommarlov",

Kommentera gärna!

Publiceras ej