A bunch of stuff

1kommentarer

What's up everybody?!
Helgen kom och gick denna gången också.
Har hunnit med en hel del (pluggrelaterat dårå) men jag har även haft lite kvalitetstid men the Williamsi och med mig själv! Det enda sättet för mig att stänga av hjärnan nuförtiden är att titta på serier eller filmer, på sista tiden har det mest blivit film. Igår såg vi denna: 
 
Var så in i norden skeptisk till den här först, tänkte direkt "jaha.. en sån där film.. igen..". Men alltså, tji fick jag! Jag blev så tagen av historien (baserat på en verklig händelse) att jag mestadels av tiden satt och storbölade (speciellt i slutet, herreminge...) Riktigt bra skådespeleri all over the place vill jag tycka! Och låt inte hela amerikanare-grejen lura er, det är en gnutta mer till historien än så.
 
Idag så myste jag ner mig framför The Hunger Games: Catching Fire! Jag var inte ett stort fan av den första filmen, men denna var faktiskt riktigt bra! Kändes mer trovärdig på något sätt.
Blev otroligt sugen på att läsa böckerna nu och misstänker att jag måste på bio och se tredje filmen när den kommer. Good stuff! 
 
My face from yesterday says heeellooo!
 
Nu ska jag ta och krypa i säng! Imorgon är det ny vecka och nya tag. Har lite halvpanik med tentan då jag inte har fifflat med den så mycket i helgen som jag borde, HP plugget tog över. Men man kan inte hinna med allt och jag har ju några dagar till på mig så det fixar sig!
 
A bunch of stuff, Lone Survivor, The Hunger Games: Catching Fire,

1 Kommentarer

bea

17 Mar 2014 19:05

Jaaa catching fire var SÅ bra :D jag tyckte inte heller om första filmen, den var bajs :P böckerna är bra :D jag har alla tre!

Svar: Att den var?! Blev värsta imponerad. Ja, den första var crap crap. I will read them!! Någongång, när det inte är en massa kurslitteratur som måste matas igenom ;)
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej