Beauty is passion

0kommentarer

 
Dags för recension av februaris box, vid namn Beauty is Passion.
Dom var duktiga på att undvika ordet ett tag, men nu smög det fram igen!
 
 
1. Karmameju - Natural Konjac Sponge - En rengöringssvamp som balanserar PH-värdena och milt exfolierar huden. Den är naturligt fylld av vitaminer, mineraler och aminosyror tack vare silkfibrer från Konjac plantan.
 
2. Hot Make-Up - Nail Polish - Nagellack i en trendig färg. Fri från toulen, formaldehyd och parabener.
 
3. Läkerol - Raspberry Lemongrass - Götta med smak av somriga hallon och citrongräs.
 
4. The Body Shop  - Baked-To-Last Eyeshadow - Ögonskugga med jämn täckning och härligt lyster som håller länge. Appliceras med en torr borste för ett lättare resultat, fuktig borste för mer intensistet i färgen.
 
5. Anatomicals - Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches - Återfuktande plåster som används under ögonen. Reducerar fina linjer, ger huden energi och lyster samt minskar svullnad och mörka ringar.
 
6. Nougat London - Sparkling Body Shimmer - Återfuktande och skimrande kroppsgelé, berikad med rosenmalvaextrakt och vetegroddsolja.
 
Denna gång har jag varit duktig och provat precis alla produkter, yeeij me!
Läkerolen nafsade jag upp dagen efter, riktigt god!

Rengöringssvampen från Karameju har sina för och nackdelar, helt klart. Den är ekonomisk då man slipper köpa bomullspads hela tiden och fungerar utmärkt, riktigt behaglig att använda och lämnar huden ren och len. Nackdelarna med den är att det tar ett tag för den att mjukna upp (ska ligga fem minuter i ett hett vattenbad) och såklart att det blir rätt ohygieniskt om man inte är väldigt noga med att rengöra den, dvs. koka den. Detta ska man helst göra efter varje användning, men om man som jag är lite för lat och bekväm så slutar det med att man använder sig av engångsartiklar ändå för att det sparar tid. Men om du är duktig på att hålla den ren så är det en produkt jag kan rekommendera!
 
Nagellacket från Hot Make-Up i färgen "Passion"
 
Denna var en riktig hit för mig, färgmässigt! Passar både tröjan jag köpte från Kappahl och min extremt knalliga oranga scarf. Var som vanligt för lat med att använda överlack vilket ledde till att färgen började skava dagen efter, men där får jag nog skylla mig själv faktiskt. Lättapplicerad, halvseg torktid och två lager krävdes för en ordentlig täckning.
 
Anatomicals gör det igen med den gulligaste förpackningen och roligaste namnet! Ögonplåstrena återfuktade otroligt bra och minskade svullnaden en smula (vilket inte är konstigt då det tillför fukt liksom) men i övrigt märkte jag ingen skillnad. Var fortfarande lika blålila efteråt och skrattrynkorna fanns fortfarande på plats! Rätt mysig produkt dock om man vill unna sig något "extra". 
 
Delad ögonskugga från The Body Shop, i färgen "Amethyst"
 
Bara att den var lila i kombo med svart och silvrigt skimmer gjorde att jag föll för denna direkt.
Primer krävs, annars blir resultatet nästan för mesigt och inte så hållbart. Eftersom jag inte direkt är blyg att ta i lite med färgen så har jag använt en fuktad pensel för att åstadkomma ett intensivare resultat:
 
Endast i ögonvrån har jag använt en annan ögonskugga, resten är Amethyst.
 
Riktigt glad för denna produkt, har länge tänkt testa någon av deras ögonskuggor. Men då jag har ungefär fem miljoner olika så ligger det väldigt långt ned på listan av prioriteringar som jag gör när jag införskaffar lite nytt.
 
Nougat Londons body shimmer blev ingen hit för mig. Doftade för kemikaliskt, men skimrig och återfuktat blev man faktiskt. Känns dock på tok "för mycket" och användningsområdet för den är begränsad. Då det inte är en produkt för ansiktet så bör den ej användas som highlighter där, men det går att göra lite snygga skiftningar med den i dekolletaget och på nyckelbenen, men sånt orkar jag aldrig hålla på med.
 
Kort och gott så var det en riktigt bra box! Förutom sistnämnda produkt så är jag riktigt nöjd!
 
Anatomicals,, Beauty is passion, Hot Make-Up, Karmameju, Läkerol, Nougat London, The Body Shop,

Kommentera gärna!

Publiceras ej