Det där med sömn

1kommentarer

 
Igår var jag till Capio Lundby Närsjukhus och hämtade upp denna apparat och några papper att fylla i angående min (något mysko) sömn. Var ett himla projekt att ta på sig allt vid läggdags; själva apparaten skulle vara mitt på magen, sen skulle ett band över bröstet, ett annat vid naveln, en grej skulle stoppas i näsan (!) samt en sensor fästes på mitt pekfinger. W drog en hel del Terminator skämt vill jag lova... Sen fick jag svara på frågor angående hur jag har sovit under natten och fylla i en 0-3 gradig skala om att slumra till i vissa situationer. Lämnade tillbaka hela "härligheten" halv åtta imorse. Hoppas att testet utfördes på rätt sätt så att jag slipper göra om det, oroar mig lite för att sensorn på fingret satt fel.. Men om dom inte ringer och ber mig göra om det så ska jag dit den 31 mars för att få resultaten. Ska bli spännande, förhoppningsvis är det inte något större fel utan något som är lätt att fixa! Gärna utan sömnmedicin, vägrar stoppa i mig sömntabletter. Då sover jag faktiskt hellre kasst.
 
I övrigt så knatar livet på med plugg och annat. Har "stora tvätta dagen" idag, och emellanåt har jag finslipat min tenta. Känner mig nästan klar med den, så ska skicka in den idag eller imorgon bitti. Då får jag vila från universitetsplugg tills på måndag, då nästa kurs drar igång.
Mer tid åt HP-plugg med andra ord! Har försummat det något den här veckan.
Sen har jag lovat W att hänga med på öppet hus på Chalmers imorgon, vi ska lyssna när dom föreläser om programmet han är sugen på att gå! Är faktiskt lite nyfiken trots att dom ämnen som W är intresserad av är typ det värsta jag kan tänka mig. Vi är verkligen raka motsatser där, hehe.
 
Det där med sömn,

1 Kommentarer

Therese

20 Mar 2014 21:07

Ooh, avancerat stuff! Skönt att det bara var för en natt, hoppas du slipper göra om, och att du får positivt besked sådär dagen före din birthday! Hoppas vi kan ses där runt din födelsedag och fira dig!
Gott också att du kan slappna av från plugg i helgen :)
Kramar <3

Svar: Haha, jaa! Dom har då inte hört av sig än så det verkar ha gått bra! :) Just ja, det är det ju! Tänkte inte på det när jag skrev att det var dagen innan, höhö. Det skulle supermysigt så det ska vi absolut styra upp! :) Kram vännen! <3
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej