Harmonisk

1kommentarer

Igårkväll och idag har jag tryckt på pausknappen gällande allt plugg. Behövde det verkligen, kände mig så urstressad och omotiverad men nu är jag faktiskt lite peppad på att skriva på tentan imorgon. AWESOME!

Picture time:
 
Tapas mys från igår, massa götta!
Fast oliverna mäktade jag inte med. Prövade en och avled nästan. Urkas.


Emelies ursöta hund Dexter! Så himla mysig och kramig!
 
Det var så otroligt roligt igår, skrattade så mycket att tårarna rann ibland! Och jag blev så mätt att jag nästan rullade iväg sen, så mycket gott var det! Älskar tapas, har jag kommit fram till.
Och jag avgudar mina fina tjejor från klassen, helt fantastiska och roliga det är vad dom är!
 

 
Idag har jag varit och haft kvalitetstid med en av de finaste människorna jag känner, nämligen Therese! Hon gör mig alltid på ett så himla bra humör och hon är en av dem som jag känner att jag verkligen kan prata med, om allt och inget.
 
Finisen i egen hög person!
 
Vi fikade lite, pratade massor, tog en kort promenix och sen spelade vi Ticket to Ride!
 
Så sinnessjukt kul spel, måste verkligen skaffa det alltså! Eventuellt önska mig det i födelsedagspresent om jag orkar vänta tills dess.
 
När jag kom hem igen så traskade jag direkt ut i trädgården för att ta itu med this mess:
 
Så här kan det se ut när två stormar har härjat. Har varit såhär aslänge och det har verkligen stört mig, men då annat har påkallat min uppmärksamhet och tid så har det fått förfalla en smula..
 
...tills nu, tadaaa! Gräset vid stängslet fick vara kvar, inbillar mig att det gör det lite klurigare för grannens brännässlor att slingra sig in.. (Även om det knappast gör det). Nästa steg blir att tjata om att få en ny skiljevägg uppsatt, ska försöka komma ihåg att ringa om det imorgon. Måste även be om att få mer jord till min blomrabatt, det är så yttepytte där nu.
 
Lite vår har jag allt fått på uteplatsen, det är så mysigt!!
 
Den tidiga våren är det enda som gör att man pallar med den odrägliga vintern här i södern, har jag kommit fram till. Där i december någonstans så undrar jag alltid varför jag bosatte mig på ett blåsigt, regnigt och miserabelt ställe, men när solen kikar fram och blommor dyker upp lite här och var redan i mars så kommer jag ihåg varför.
 
 
Kvällens middag, pastasallad! Gott, enkelt och bra.
 
Sist men inte minst i den lilla bildbomben från det senaste dygnet så får ni en MATBILD, mooohahahaa! Bara för att, liksom.
 
Nu ska jag spendera lite kvalitetstid med min fjånse, (fiancé, lite norrländskt uttryckt. Väldigt vackert). Ha det fint folket!
 
Harmonisk,

1 Kommentarer

Therese

12 Mar 2014 19:46

Klokt att du unnade dig en paus! När vi pratade igår kändes det som att du ändå spann vidare på pluggandet, men med ett annat fokus, vilket jag tror kan vara minst lika givande. Ingen idé att begrava näsan i litteratur om man inte är motiverad!

Åh, vad gott det såg ut med tapasen! Men inte oliver alltså? ;) Saluhallen har såå goda vitlöksmarinerade - hade vi dem när du var här på tapas?

Ja, oj, vad skiljeväggen brakat ihop! Kanske läge att värden funderar över något mer stabilt? Det lär ju inte blåsa mindre framöver...

Hade en mycket fin dag med dig igår <3

Svar: Haha, jaa! Då det skedde under en avslappnad situation så kom det fram en hel del matnyttigt! ;) Det har du nog rätt i, blev mer peppad bara utav det. Hade jag istället suttit hemma och tragglat med en bok så hade det nog knappast varit lika givande.. Det var så himla gott!! Men oliver är inget för mig, lyckas inte lära mig tycka om dom.. Tror inte att ni hade det? Isf smakade inte jag iaf. Jepp, den var helt förstörd.. Misstänker att det är en standardgrej som dom sätter upp, så jag lär väl måste byta den nästa år igen då ;) Jag också vännen, det var himla mysigt! <3
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej