Special kind of crazy

3kommentarer

Jag tror att det krävs ett visst mått av galenskap att vela ha ett gym i sitt sovrum. Hade ju helst haft ett helt rum (eller våning, om man vore rik dårå) med gymgrejer men pga utrymmes och pengabrist får det duga än så länge.
 
Our precious area
 
När jag säger till folk att jag styrketränar hemma så höjer de flesta på ögonbrynen och jag förstår dom ändå. Men som de rutinerade bloggbesökarna vet så tappar jag helt motivationen om jag känner att jag "måste" iväg till ett gym. Blir för omständigt för bekväma lilla mig och jag skulle hitta på en miljon ursäkter för att slippa åka iväg.. Men nu finns det verkligen inga ursäkter!
Och för att inte tala om att det ofta är sweindyrt att gå på gym. Utrustningen vi har köpte W för några år sedan, så för mig är det riktigt billigt. Hehehehehe.
Sen har jag i större delen av mitt liv (förutom innebandyn dårå) tränat hemma, så det är väl vana också. Brorsan hade nämligen en hel del träningsprylar som jag utnyttjade i mina yngre dagar.
 
In the process of deadlift (ursäkta rumpchocken). Tänkte att det kanske är skoj att se när jag faktiskt gör något också så att det inte bara blir bilder på utrustningen.
 
Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med något av det här, det är i sanningens namn bara ganska kul att skriva om. Men kanske är det att uppmärksamma folk på det finns flera alternativ att utforska om du är som mig och inte är så peppad på att gå till gymmet.
Träning går alltid att anpassa, och det viktigaste är att man gör något man tycker är kul och trivs med! Oavsett vad det än må vara och var det än äger rum.
Så; whatever floats your boat.
Special kind of crazy,

3 Kommentarer

Esmeralda

06 Mar 2014 20:43

Vad roligt med hemmagym!! en dag ska jag ha det också, ett helt rum om jag har den platsen :D

Svar: Ja, det är så underbart! :D
Bella Lundmark

bea

08 Mar 2014 21:49

Rumpa!

Svar: Jaaa :D
Bella Lundmark

Esmeralda

09 Mar 2014 15:29

sv: åhh tack så myckeT! vad roligt att du tycker om den :)

Kommentera gärna!

Publiceras ej