Tightly Wound

0kommentarer

Hej på er! Har inte varit världens bästa uppdaterare på sistone, har haft lite mycket att göra.
 
Igår var en lång dag, men på ett bra sätt! Jag och W klev upp vid sju och gick en timmes promenix, passade i samma veva på att hämta ut ett paket på 8 kg med innehållet proteinpulver.
Hade helt slut hemma och det går ju inte för sig!
Halv tolv hoppade vi på bussen till Borås och blev upphämtade av Brother och Plelin, sen åkte vi direkt till Ne i Tranemo! Hennes lägenhet var så himla fin, är riktigt avis! Högt i tak, snygga tapeter, stort som fasen och topprenoverat. Badrummet med golvvärme blev jag verkligen in love with.. 
 
Beautiful birthdaygirl som firades!
 
Plelin och världens bästa brother! Dom är som så söta tillsammans.
 
Vi fikade, spelade spel och åt pizza. Plus babblade och flummade runt en hel del. It was glorious!
 
Idag blev det också tidig uppstigning för att vara helg, kämpade mig upp klockan åtta. Klockan nio så gjorde jag och W högskoleprovet, vilket tar några timmar. Tanken är att vänja sig ytterligare vid tidspressen och såklart att se om vi har förbättras sedan vårat tidigare resultat. (Det var samma prov som i höstas, men engelska-delen var bortplockad pga copyright). Och ta mig tusan, it pays off med att nöta som vi har gjort! Jag gör fortfarande inte så bra ifrån mig som jag vill, men det är ju kul att se att det lönar sig iaf. Det har kommit fyra stycken prov sedan de ändrade om hela Högskoleprovet, så ska vi göra ett varje helg fram tills det är dags för det riktiga provet. Idag var första steget på det, så att säga. Pain in the ass, ja, men det ger otroligt mycket.
 
Hej hej
 
Efter det så har jag planerat in veckans käk, pratat med mami, handlat och städat. Väntar på att W ska dammsuga så att jag kan skura också, men sen blir det chill för min del!
Hela veckan är rätt fullmatad med plugg (HP. seminarium, tentaskrivande) samt träning och jobbsökande. Är egentligen bara peppad på träningen, resten känns lite so and so. Dock har jag planerat in det ganska bra och jämnt över dagarna så det kanske inte blir riktigt lika jobbigt som jag fasar. 
 
Ha det fint alla goa!
 
Tightly Wound,

Kommentera gärna!

Publiceras ej