Beauty in Bloom

2kommentarer

 
 
1. Panos Emporio - Deosprayen "Goldflower" - Deospray med doft av blomster och friska frukter.
 
2. Models Own - Nail Polish - Hållbart nagellack i en av vårens trendigaste färger.
 
3. Fleur De Santé - Clarity Eye Contour Cream - Återfuktande ögonkräm som dämpar linjer runt ögonen. Innehåller en mix av sheasmör, olivolje-extrakt och E-vitamin.
 
4. Egyptian Magic  - All Purpose Skin Cream - Dryg universalkräm som är djupt återfuktande och läkande. Endast naturliga ingredienser.
 
5. Mitchell and Peach - Bodycream - Mjukgörande och näringsgivande kroppskräm. Innehåller honung, organisk kokos, vitamin B5 och sheasmör.
 
6. Matrix Biolage - Colorlast Shampoo & Conditioner - Balanserande, skyddande och vårdande hårvårdsserie. (för färgat hår)
 
Dags för recension som ni ser! Helt ärligt, denna box var ingen höjdare förutom Matrix produkterna. De doftar fantastiskt, reder ut och vårdar, me like! Har haft deras produkter förr och jag ska köra på dom igen nästa gång jag införskaffar schampo och balsam. (Brukar varva mellan TIGI och Matrix, nämligen). Anywhooo... Resten var ingen hit för mig. Har iofs inte testat Egyptian Magic, den kan jag inte uttala mig om. Inte heller ögonkrämen, för jag har nämligen slutat använda det helt och hållet. Området kring mina ögon blir som sagt bara mer torrt och fnasigt av det har jag märkt, oavsett vilken produkt jag har provat och hur mycket den än sägs återfukta. Så jag skippar det, helt enkelt. Däremot har jag hört att just det märket är toppen, någon som har testat och vill komma med sin åsikt?
 
I övrigt: Nej. Bara nej. Mitchell and Peachs kroppskräm luktade så vidrigt på min hud att jag fick gå och tvätta mig på en gång. (Formulan på den kändes dock helt ok). Models Owns nagellack blir säkert fint i kombo med något annat under men applicerat ensammen såg det ut som nikotinmissfärgade naglar med glitter på. Hyfsad hållbarhet hade den i alla fall. Panos Emparios deo stank "tant" på mig, det blev ingen hit den heller.
 
Summa summarum; troligtvis den värsta boxen hittills, i alla fall för mitt eget tycke och smak.
 
Beauty in Bloom, Egyptian Magic, Fleur De Santé, Matrix Biolage, Mitchell and Peach, Models Own, Panos Emporio,

2 Kommentarer

Skea

10 May 2014 06:11

Panos sprayen lulktade väldigt mycket! Min sambo sa att jag luktade som hans mormor... Kroppskrämen har dom satt i på tok för mycket geranium och lavendel ( inte så bra med så mycket parfym även om det är naturliga dofter från blommor man kan bli känslig av det) men ögonkrämen var het okej så länge man inte råkar smeta en annan kräm ovanpå då fnasade den sig

Svar: Haha, min sambo sa något liknade! ;) Där ser man, tyckte verkligen att något var off med den kroppskrämen alltså! Kan tänka mig att den framkallar överkänslighet, den var ju väldigt bitsk i doften.. Då får jag föra vidare den infon om ögonkrämen när jag ger bort den till någon :) Spelar tyvärr ingen roll för min del var jag använder för ögonkräm runt ögonen (ensam eller i kombo med något serum) det blir bara fnasigt av det ändå. Är iofs rätt skönt att ha ett ställe i ansiktet som än så länge inte behöver smörjas in dagligen ;)
Bella Lundmark

Ne

10 May 2014 17:49

Håller med dig helt och fullt sis. Boxen var ingen höjdare!
Deon luktade inte bara alldeles för starkt, den hade ingen som helst deo-funktion heller.
Det enda som var bra var schampoo + balsam!

Svar: Yeah, it sucked. Nope, det hade den verkligen inte! Oh yes, Matrix is good stuff! :)
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej