Goda nyheter

2kommentarer

Imorse när jag stod och kletade på smink i min ansikte så ringde telefonen. Blev meddelad den goda nyheten att jag har fått  en arbetsintervju på stället som verkade lovande i tisdags, vilket nämligen var Stadium.(ACHMAGAD, superpeppad tjej! Älskar ju deras utbud!)
Ska dit på tisdag, håll tummarna är ni snälla!
 
Glad fjant efter samtalet idag
(Mitt "seriösa" sminkface ville inte vara med så det fick bli såhär istället, höhö)
 
Hoppas verkligen att det går bra, skulle släppa en stor börda från mina arma axlar om jag fick veta att jag hade sommarjobb och eventuellt extrajobb fixat.
 
In other news knallar det på med skolan. Hade föreläsning om performativitet idag om ni ville veta. Behövdes verkligen, för jag fattade inte mycket av texten som hör till det begreppet, men nu är den begriplig! Sen satte vi oss snabbt i vår basgrupp och donade på en stund innan vi skiljdes åt för dagen. Efter det gick jag bananas inne på Yves Rocher, vad som införskaffades får ni se lite senare.
 
Toodles!
 
Goda nyheter,

2 Kommentarer

juli

08 May 2014 19:47

yay, vad kul! jag håller alla tummar och tår jag har! :D

Svar: Do it! :D :D
Bella Lundmark

Therese

09 May 2014 08:20

Roligt! Klart vi håller tummarna :D
Tror det är riktigt svårt att få intervju genom att besöka en butik, alla säger ju att det är viktigt att presentera sig, men långt ifrån alla ansvariga har tiden. Så du gör starkt intryck, det har ju visat sig förut också! Riktigt bra jobbat vännen <3

Svar: Yeeij! :D Tack så hemskt mycket min fina vän! <3 Oavsett hur det går på tisdag känner jag att jag har fått tillbaka lite "jobbsökar självförtroende" pga. att jag iaf lyckades få mig en intervju. Det är så tradigt att söka en massa jobb som man inte får något svar på. Kram! <3
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej