In the sun

1kommentarer

Hej där! Dagarna bara springer förbi, hinner knappt vara med! Är en hel del i skolan just nu, dels inlämningsuppgift, tentaplugg och seminarier, så det är väl mestadels det jag sysselsätter mig med.
 
I helgen passade jag dock på att vara lite ledig som sagt! Lördagen bjöd på kanonväder, spenderade hela dagen i Slottskogen med fina vänner och sister som vallfärdade från Tranemo. Vi kikade på alla duktiga människor som sprang varvet, sinnessjukt mycket folk! Imponerad blir man!
 

Vi grillade körv!
 
Goda tilltugg
 
Lots of people
 
Måste ha blivit lite inspirerad, för i söndags for jag ut och sprang för första gången på länge. Gick bättre än väntat! Tippar att det beror på att jag måste springa till bussen så ofta, hehe..

Igår hände inte så mycket, hade föreläsning i skolan och sen chillade jag på expresso house med tjejerna ett tag. Pluggade lite när jag kom hem och tränade, samt pratade med mami i telefonen en bra stund. Hon är så söt!

Angående jobbet har jag fortfarande inte fått något besked. Ringde dit idag men personerna jag var på intervju hos var iväg på kurs i två dagar, förhoppningsvis är det en anledning till att de inte har ringt än. Ska höra av mig igen på torsdag tänker jag! Söker såklart andra jobb också utifall att jag inte får detta (känns ändå lite som ett varningstecken att de inte har hört av sig) men jag har inte gett upp hoppet än!

Nu ska jag återgå till min tradiga inlämningsuppgift, den ska vara klar på måndag och jag har skrivit kanske fem meningar hittills... Superpeppad tjej!!! (not)
 
In the sun,

1 Kommentarer

Therese

20 May 2014 18:22

Lät och såg ut som en skön lördag, helrätt tycker jag! :)
Men jag fattar inte det här med arbetsgivare, är det inte bättre att säga att de siktar på slutet av denna vecka t ex, och ringer de tidigare är det ju en bonus. De måste ju vetat om jättelänge att de skulle på kurs!
Jag håller tummarna!

Idag har vi sett bebisen igen, så fantastiskt vad mycket man kan se! Dock hade den navelsträngen mellan benen och ville inte avslöja sig ;)
Jag har känt mig helkass de senaste dagarna, immunförsvaret är visst helt upp och ner när man är gravid, rösten är totalt väck sedan tre dagar, hosta, snuva, trolig ögoninflammation och så extra många kräkningar på det. Men allt är ju sååå värt det, glömde bort allt under minuterna inne på ultraljudet <3

Svar: Jaa.. Kan ju ha varit jag som kan ha missuppfattat det också, de kanske menade i slutet på den här veckan... Den som lever får se! :) JUST JA! Visste att det var nu någongång! Så himla mysigt, hoppas jag får se en ny bild på underverket snart! :) Huvva, du har ju verkligen prickat av alla gravidsymptom man kan få, stackaren! Du får vila dig så gott du kan! Kan tänka mig det vännen, måste vara en helt magisk känsla! <3
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej