Nya godingar

2kommentarer

Läppenna i färgen "09 pleasent plum" och Läppglans i färgen "glowing amnethyst shimmery" från Sephora
 
Fotcrème, fotpeeling och ögonrengöring från Yves Rocher
 
Fick en mascara på köpet! - Yves Rocher
 
Kom på att jag har glömt att visa the fabulousness jag fick med mig från Sephora när vi var i Danmark! Stod länge och vägde mellan lite olika prylar och fick begränsa mig aningens men dessa kunde jag inte motstå. En underbar läppenna med ascool färg, samt läppglans i samma stil med metallisk glans. Love it. Ska fota någon gång jag har det på mig får ni se! (Jag är inte direkt blyg för att ha färg på läpparna om man säger så, detta skulle nog vara "too much" för de flesta). Var för övrigt askul att kika runt därinne, fick även möjligheten att hjälpa några av the girls att hitta lite läppstift och concealer, superfun! Hade kunnat knata runt där hur länge som helst men till slut fick jag ge mig... Var även inne en snabbis på MAC:s butik (ville kika på en mascara) men där blev det inget. Kul dock!
 
Det andra ni ser ovanför är resultatet från dagens shopping! Får för mig med jämna mellanrum att jag måste vårda mina fötter bättre, vilket var anledningen till dessa köp. Införskaffade även en ny ögonrengöring; detta är tamigfan den bästa jag någonsin har testat. Effektiv, skonsam mot känsliga ögon och ej uttorkande. Om man vill behöver man inte ens tvätta av ögonen efter att man har applicerat produkten, men jag gör det ändå just för att mitt område kring ögonen har otroligt lätt att fnasa om jag låter minsta lilla ögonprodukt ligga kvar.

Yves Rocher har väldigt billiga produkter jämfört med många andra, just för att de gör allt själva (dvs. samla in råvaror, tillverka och transportera), så man får otroligt mycket kvalitet för pengarna! Är dunderförtjust i hudvårdsserien jag använder från dem, även om det tog lite längre tid än vanligt för min hud att vänja sig. Misstänker att det beror att deras produkter allihopa har vegetabiliskt ursprung (nature is the shiznit) vilket min hud inte var van vid. Detta gjorde alltså att den blev lite bananas ett tag tills den balanserats, ca. 5 veckor. (Brukar vanligtvis ta typ 3-4 veckor för mig).
Jag är i vilket fall dundernöjd med alla deras produkter som jag har testat so far, kanonbra märke med kanonfina priser! Och det inte helt fy skam att få en fullstor mascara på köpet, me like!
 
 
Nya godingar, Sephora, Yves Rocher,

2 Kommentarer

Therese

09 May 2014 08:30

Fastnade också i en Sephorabutik i Malmö förra året, bland annat bland deras typ 30 olika duschcremer ;) Blev en blåbär tillslut. Kul med något "nytt", annars är det samma butiker överallt. MAC var jag tvungen att googla på :p Såg att Kicks säljer deras märke.
Samma sak här med fötterna, köper peeling och crème som skall mjuka upp, men tröttar snart på det ständiga behovet av underhåll ;)

Apropå skönhetsvård... Hur tidigt får jag dra upp dig på söndag för hårfix? ;) Tänker att vi åker härifrån strax före halv tolv för att hämta smörgåstårtorna på Maxi på vägen. Jag lär vara uppe rätt tidigt för min dagliga morgonrutin hängandes över toalettstolen, men vissa dagar får jag ändå sova till åtta-snåret. Beror nog på när jag somnar också, om vi orkar se hela Eurovision imorgon!

Svar: Haha, dom har en hel del grejer! :D Jajamän, dock har väldigt få kicksbutiker här i Götet det utbudet tyvärr.. (Backaplan har tex. inte MAC), fast det finns alltid på nätet. Men det finns ju på Åhlens också ;) Jag är flexibel och finns till ditt förfogande hur tidigt du vill! Tänker mig att det är skönt att inte stressa så om jag är hos dig nio- tio kanske? :) Du får bestämma, beror väl som sagt lite på hur du får sova och sådär :) Kram kram <3
Bella Lundmark

Therese

09 May 2014 17:23

Tack <3 Skall vi säga mittemellan - vid halv tio? Kramar!

Svar: Låter perfekt! Då ses vi då! :) Kram kram!
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej