Pedagogisk bedömning

0kommentarer

Igår var det kursstart igen! Det blir intensivt den här gången också, kursen är på fyra veckor och under den tiden ska vi klämma in:
 
- tre seminarier,
- sex föreläsningar,
- en skriftlig inlämningsuppgift
- salstentamen.
 
+ litteraturläsning dårå.
 
Men det känns rätt bra, har hunnit läsa en smula (min envisa förkylning till trots) och skriver sammanfattningar och reflektioner för varje text. Då jag inte har gjort en "vanlig" salstentamen innan (den första vi hade var någon specialare) känns det som att det behövs lite extra skärpa nu. Seminarierna är jag inte det minsta orolig över, det kommer att flyta på bra! Hamnade återigen i en stabil och trygg grupp så det känns awesome!
 
Pappersinvasion
 
Idag har jag gått runt på Backaplan och raggat jobb. Förberedde mig igår med att skriva ut en massa CV:n och intresseanmälningar! Verkade lovande på ett av ställena jag besökte, jag håller tummarna för det! (Vill inte jinxa det nu genom att avslöja för mycket)
Lyckades maskera min dumma förkylning rätt bra (smink is the shiznit) och hostade inte en enda människa i ansiktet. Tjoho! Tack och lov börjar den gå åt rätt håll ändå, har inte lika ont i lungorna idag och känner mig inte lika svullen i halsen, det bådar gott!
 
Kvar på dagens "att göra lista" är:
 
 
1. Dricka upp resten av mitt kaffe
2. Plugga
3. Vila en smula
4. Plugga lite mer
 
På återseende!
Pedagogisk bedömning,

Kommentera gärna!

Publiceras ej