Frustrated

0kommentarer

Den senaste tiden har jag varit så himla frustrerad. Över skola, jobb och människor i allmänhet. Jag har varit irriterad på allt, i princip. Gissar på att det bottnar i stress, som i sin tur inte kunnat få sitt vanliga utlopp i och med att jag slarvat med träningen den sista tiden. Blev förkyld där ett tag och därefter tappade jag motivationen. Sen när jag fick tillbaka peppen så spökade handleden som tusan plus att jag kände mig snuvig igen. Men idag körde jag ett pass för första gången på typ 1,5 vecka. Ignorerade min handled, vilket faktiskt nu gör att den värker mindre. Och det var så himla kul! Bytte till ett annat slags träningspass, som Dan John har skapat (boken vi utgår ifrån finns HÄR om någon är nyfiken). Sista övningen var knäböj, 1 x 30, med vikter såklart. Blev så stolt över mig själv när jag fixade alla repetitionerna med en vikt som jag trodde skulle vara mig övermäktig. Benen bara skakade som spagetti när jag var klar.

Varför jag skriver det här är nog mer som en notis för mig själv, när motivationen sviktar igen. (Ni kan ju ana hur min rygg har betett sig eftersom jag inte har rört på mig på så länge). William ska få en extra stor eloge idag! Han hjälper iofs ofta till när jag tränar (om jag är osäker på formen, osv), dock var han extra fin idag! Han var nästan lika engagerad som jag i själva passet. Tror att han skulle bli en fenomenal PT om han skulle vilja.
 
Slänger in lite gamla träningsbilder, just for fun!
 
Mina älskade Vibram.. Bästa skorna (och möjligtvis de fulaste/mest bekväma) som jag har köpt i hela mitt liv.
 

Lätt svettig efter en springrunda. Ser ut som en liten fjortonåring här, förövrigt.
 

Brottas med chins
 
Klassisk tumme upp
 
Nu ska jag förbereda mig för sängdags! (Trots att klockan är rätt lite, men jag är trött). Imorgon är det en ny dag som bjuder på tentaskrivning och opponeringsseminarium. Det fixar jag!
 
 
Styrketräning is awesome,

Kommentera gärna!

Publiceras ej