Morfar

1kommentarer

Mormor och morfar
 
Idag skulle morfar ha fyllt 80 år. Ursprungligen var tanken att jag skulle försöka ta ledigt från skola/jobb och åka upp och fira, men nu blev det ju inte så. Tände ett par ljus istället för att uppmärksamma hans födelsedag.

Idag ska jag iväg och jobba om några timmar, är nog lika bra så att jag håller mig sysselsatt. Sådana här dagar känns extra knasiga, det är ju som morfars dag och så kan man inte ens prata med eller träffa honom. Den värsta chocken har ändå lagt sig nu, men dagar som denna känns det fortfarande mycket märkligt.
 
Du fattas oss, Älskar dig morfar,

1 Kommentarer

Therese

18 Nov 2014 17:30

De första högtiderna efter bortgången är alltid konstiga... :( Fint att tända ljus!

Kunde inte kommentera under ditt andra inlägg... Klart du fixade tentan <3 Mycket roligt och mysigt hittar ni på :) Tack för att Sofia fick inleda inlägget :)
Snart dags att ses igen tycker jag! Kramar!

Svar: Mjo, verkligen. Det kändes rätt på något sätt, att tända lite ljus. Mjo, råkade visst komma åt någon knapp när jag publicerade just det inlägget :P Klart att hon ska inleda, hon är ju den underbaraste nyheten på år och dar! Definitivt, har en del tentakaos denna vecka, men nästa vecka skulle vara mysigt att styra upp något! Jag kanske kan komma förbi så kan vi ta en liten promenad eller något? :) Kramar!
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej