Från vardagen

1kommentarer

Tycker att det verkar som att några utav er saknar min uppdatering lite, med tanke på hur många det är som är inne här och kikar trots bristen på uppdatering. Så tänkte att det kanske var dags nu igen. Delar upp det i lite kategoriska punkter så det är lätt att hänga med:
 
 • Skolan
  Jag stormtrivs. Vi har haft massvis med föreläsningar (ett axplock: Missbruk, psykisk ohälsa, social barnvård/barn som far illa, etik och mänskliga rättigheter, psykodynamiska teorier...) + en hel del seminarium och lite grupparbeten med fina människor. Håller på att skriva hemtenta nu också, den ska in om elva dagar.. Känner mig liiiite stressad fastän jag nästan är klar med fråga 1. På måndag och tisdag ska vi bege oss ut på fältstudiedagar, vilket innebär att vi ska besöka studenter från termin 5 som gör sin praktik (eller VFU, som det kallas nuförtiden). LOVE IT! Lustigt nog kommer jag att hamna i mina gamla praktik-trakter, dock inte på exakt samma enhet. Funderar på om jag ska springa upp och säga hej till folket på Familjehem när jag likaså är i området (samma byggnad tror jag till och med). Kul hur som helst.


  Från insparkspuben på skolan! Kan inte vänja mig vid att vi har en pub. Känns som så.. fel.
   
  Från temasittningen: "Oj, jag kom visst fel!". Jag gick som en byggarbetare, naturally.


  Jag försöker förstå litteratur... Och missbrukar post-it lappar något så kopiöst. Har hittat dom på de mest konstiga ställen alltså.
   
 • Jobb
  Med tanke på ovanstående punkt har jag inte haft tid att ta på mig så mycket, har blivit ett pass i veckan ungefär (men såg nu att jag inte är inbokad något alls nästa vecka. Blandade känslor, men behöver nog den tiden till tentaskrivandet ändå.). Dom ringde igår eftermiddag och frågade om jag kunde jobba från morgonen idag istället för mitt vanliga pass (13-19.30), vilket jag hakade på. Gick fin-fint! Och konstigt nog gick tiden snabbare fastän jag jobbade fler timmar. Skumt.

 • Umgänge
  Haha, blev ett konstigt namn på den punkten men visste inte vad jag skulle kalla den för.. Relationer? Sociala delen? Aja, ni förstår. Slutet på september, början på oktober är ju firandets tid för jag och W. Vi har firat 6 år tillsammans, han har fyllt år och igår insåg jag att vi har varit förlovade i tre år. Time flies! Han är awesome, jag är awesome och vi är awesome tillsammans. The dream team!
  I tisdags träffade jag Therese, vi åt lunch och pratade om livet. Efteråt kände jag som vanligt en helt rofylld känsla inombords, finns få personer som förstår mig som hon gör. Otroligt vacker är hon också, med världens finaste bebismage! Inte långt kvar nu

  Vi hann även besöka "Frozen Youghurt Bar". Det var typ som glass fast med godis, bär och allt som är gott som topping. Inte helt otippat så var det otroligt smaskens.


 • Annars så...

  ... pendlar känslorna lite upp och ner som vanligt. Längtar otroligt mycket efter familjen, hela tiden. Det känns dock lite bättre nu sedan jag och W har bokat biljetterna upp över jul och nyår. Sen har jag och syskonen styrt upp en syskondag den 18:onde oktober, längtar som fasen. Det var så längesedan vi umgicks bara vi. Det behövs ibland det också, speciellt nu känns det som.

  I morgon kommer Bea hit och hälsar på över helgen, det kommer att bli amazing! YEEEIJ! Har inte träffat henne på.. evigheter?! Det är verkligen på tiden iaf!

  Nu ska jag ta mig en dusch, sen blir det sängen. Ja, jag är medveten om att klockan är 20:49. Har börjat lägga mig runt tio jämt nuförtiden och tror att min kropp mår väl av det. Även om jag kanske inte somnar direkt så varvar jag ändå ner på ett annat sätt. Sen fixar jag att kliva upp tidigare betydligt lättare också. Börjar eventuellt bli gammal...
Från vardagen,

1 Kommentarer

Therese

11 Oct 2014 12:30

Hej dearest!
Jag är en av de skyldiga som spanar på din blogg då och då ;)
Personliga dejter (brukar skriva date men dater ser så fel ut i skrift :p) är ju alltid att föredra såklart, men kul att läsa lite sammanfattning om vad som sker. En annan har ju som sagt inte Twitter!
Hur gick dagarna ute på fältet? Hoppas det går bra med hemtentan!
Grattis till allt firande av dig och W!
Kramar <3

Svar: Hey there beloved! Haha, det hade jag nästan klurat ut ;) Ja, "dater" kan man ju inte skriva, ser helmysko ut! ;) Mjo, så är det alltid! :) Det var jättekul! Hann till och med upp en sväng och hälsa på mina gamla buddies på familjehem, eftersom vi var i samma byggnad. Tentan är nu klar och inlämnad, du får gärna hålla tummarna att det blir godkänt på den! :) Hoppas allt är bra med dig och Jojje, förstår att ni går på helspänn nu! ❤️ Många kramar!
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej