Söndagsysslor

0kommentarer

Hey there! Hur jag än tänker att jag ska vara duktig med uppdateringen så verkar det inte gå så bra, dagarna bara springer iväg. Speciellt nu, då vi har haft tentaperiod. Men nu är den jäkeln klar och inskickad så nu får det bära eller brista! Idag har jag gjort mina vanliga söndagsysslor, dvs. tvätta - städa - handla. Är alltid skönt när det är gjort, blir så tjusigt i lägenheten! Har även börjat förbereda mig lite smått för nästa kurs som startar på tisdag.
 
 
Det här måste nog vara rekord i antalet böcker jag har köpt för en kurs. Dock återanvänder vi två från förra så det känns ju sweet. Dessutom är jag bekant med några av författarna redan, läste ett par andra böcker av dom under min tid på pedagogen. Känns lite som att vi är gamla vänner vid det här laget.
 
I övrigt rullar det på rätt bra! Bea var ju här förra helgen och det var superkul som väntat! Blir på tok för länge mellan gångerna vi ses känns det som. Vi hann iaf med en del; shopping, filmtittande, god mat och en hel dag på spelcafét! Awesome stuff.
 
Imorgon och på onsdag har jag inbokat lite jobb, vilket är nice. Fick veta att vi får lite mindre från CSN i slutet på november (då det är hög tid att fixa julklappar!). Så lite extra inkomst är mer än välkommet. Har märkt att jag gör mig av med mer pengar nu när jag faktiskt har några, vilket är både bra och dåligt. Har en rätt uppdaterad garderob nu i alla fall, tjoho!
 
Nu ska jag käka tortellini och ägg, magen vrålar efter ett svettigt träningspass. På återseende!
 

Kommentera gärna!

Publiceras ej