Hello there people! Som rubriken lyder, he va int igår. Så vad har då hänt sedan den 16 maj? En hel del. Orkar jag gå in på allt? Nä. Jag är ju alldeles för bekväm av mig. Kan iaf meddela att jag har haft det väldigt bra sedan dess, mormor och mamma har varit här en snabbis på besök och så lyckades jag på något vänster få VG på juridiken. Det kändes som en himla lättnad + en ordentlig bonus, då jag verkligen fick slita för att få plugg och jobb att gå ihop där mot slutet av terminen.

Nu är sommaren och sommarjobbet igång för full rulle. Jag har ca 2 veckor kvar till min efterlängtade semester, och när jag kommer tillbaka är det bara 1,5 veckors jobb till innan skolan drar igång igen. Sen säger jag tack och bock till extrajobbet på DHL.
Jag känner att jag behöver komma vidare, och faktiskt få andas en stund här i höst. Kommer såsmåningom att se om det finns ett extrajobb inom "min" sektor, så man får in ett fot på socionom-området (då det känns som ett smart drag). Har redan kastat ut en krok så får vi se vad det blir av det. Känner dock inte någon stress eller press, ska bli otroligt skönt att bara få fokusera på skolan också.


Såg ut såhär för... två veckor sen ungefär? Just nu är jag däremot 2 nyanser mindre vit, då vi faktiskt fick ett besök av solen under några dagar förra veckan. 

På semestern är planerna att vi åker upp en sväng (anländer till urhemmet den 25 juli, yaaaaaay!!) och därpå bilar vi ner till dalarna för att hälsa på Williams mormor och morfar. Kommer bli ypperligt!
 
Nu är det inte långt till sängdags för min del. Vaknade extremt pigg och glad 05:30 imorse (är inte ens ett skämt, jag VAR pigg och glad), men efter jobb mellan 8.00-17.00 (där jag just nu håller på att lära upp en ny tjej) + ett träningspass på det så börjar jag känna mig lite sliten. Är fortfarande på ett oförskämt bra humör dock.

Lev och må!
He va int igår,