En liten anekdot...

3kommentarer

Jag hade precis varit på ett möte med min nya konsultchef, ett möte som gick rätt bra. Ställer mig i hissen och trycker på entréknappen. Zoomar iväg i mina tankar en stund. Hissen öppnas, en tjej kliver på och jag kliver ur. Inser att det står "våning 3" och att det inte är entréplan jag är på. Hoppar in i hissen igen och säger lite klämcheckt till tjejen att "haha, det var ju inte alls där jag skulle av!". Hon blänger på mig, säger inget och stoppar in sina hörlurar.
Awkwardness ensues.
Hissen fortsätter, och på våning två hoppar en kille på. När vi väl kommer till entrén och alla kliver av så håller jag mig lite i bakgrunden och hakar på de andra när de gått ut ur hissen. Dock var de på väg mot personalutgången, vilket jag inser efter ett tag då jag faktiskt tittar mig ordentligt omkring. Gör en U-sväng snabbt som attan och hoppas att ingen ser mig när jag småsprintar bort mot vanliga utgången.
 
Det är ett rätt bra exempel på hur disträ jag kan vara ibland när jag försjunker i mina egna tankar. Lite lagom borta, sådär.

I övrigt knallar det på. Bjussar på en summering av den senaste tidens plus och minus:

+ Var på lilla Sofias dop i helgen! Premiärdopet för min del, faktiskt. Hon var så fin
+ Syrran och Lasse samt Richie, Elin och Åskaar var hos oss förr-förra helgen, för att fira sis birthday i förskott! Vi åt smarrig mat (som Sis och Lasse lagade) och en fruktsallad till dessert. Myspys.
+ Vi har haft det otroligt intressant i skolan. Den här kursen är väldigt omfattande (den heter ju faktiskt människans livslopp) och är därför uppdelat i olika block. En av höjdpunkterna hittills har varit blocket "Kris och Trauma". Låter inte muntert, men det får en att reflektera en hel del.
+ Idag hade vi en socialtjänstdag, där folk från fältet föreläste om vad de arbetade med. Upptäcker fortfarande en massa yrken som man kan bli som socionom som jag inte hade en aning om. Typ "verksamhetsutvecklare" och "socialsekreterare hos polisen". Interesting stuff.
 
- Åkte på den där jävla förkylningsflunsan som verkar ha drabbat halva Sverige. Feber och yra om nätterna, och vad som kan beskrivas som ständig migrän i kombination med fruktansvärd halsont, nysningar och snor om dagarna. Det var inte skoj.
- Efter det har jag varit väldigt trött. Krävs inte mycket så blir jag helt slut. Men snart lär jag väl vara tillbaka i mitt vanliga tempo igen.
 
Annars har jag nog inte så mycket att tillägga. Förutom att mitt schema är så fullspäckat denna vecka och nästa att jag blir helt yr när jag tittar på det. Är rätt frustrerad över det, eftersom jag är så låst. Har inte möjlighet att umgås med folk, eller att ens fixa ärenden heller för den delen.
En liten anekdot...,

3 Kommentarer

bea

05 Mar 2015 20:53

Haha! Sån är jag också, typ hela tiden. :D det är så flummigt och pinsamt.

På tal om ingenting så drömde jag om dig inatt. Jag drömde att du inte hade plockat ögonbrynen på jättelänge och så skickade du en bild på dem till mig. Väldigt konstig dröm :O

Svar: Höhö! Ja, det är lite pinsamt och småroligt ;) HAHA, wtf? :D Fick upp världens bild i huvudet nu, typ: "Hej Bea, här har du mitt fina unibrow! Kram kram".... O.o
Bella Lundmark

Therese

06 Mar 2015 14:32

Men kan inte folk bjuda lite på sig själva?? Räcker ju med ett leende eller typ "ja, det kan hända ibland". Tycker också det är oerhört awkward när man säger något som förväntas få ett svar men det blir tyst.
Ta inte ut dig nu bara, tar ju ett tag för kroppen att återhämta sig även om man känner sig frisk <3

Svar: Ja, man tänker ju att det inte ska vara så mycket begärt.. Men iofs har ju inte jag någon aning om vad hon hade haft för dag. Hon kanske inte ville "riskera" att jag skulle börja prata med henne ännu mer för att hon inte orkade med det just då. Jag ska försöka vännen <3
Bella Lundmark

bea

06 Mar 2015 15:16

Typ exakt så! Haha. Jättekonstigt :D

Svar: Strange, but funny! :D
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej