Klätterdomen

1kommentarer

Igår var jag, William, Syrran och Lasse (vilket är syrrans significant other, om jag inte har klargjort det innan) iväg och klättrade, fasen vad kul det var! Vi var på ett ställe som hette Klätterdomen. Jag trodde först att vi skulle på Klätterlabbet, så är glad att jag kollade upp det lite mer noggrannt innan vi for iväg, höhö.
 
Jag och W kämpar på! Är en hel del teknik i det hela, som vi inte direkt har. (Tror knappast att min klättererfarenhet från Norrbyskär för 15 år sedan räknas). Detta gjorde att vi tog i alldeles för mycket med armarna istället för att hjälpa till extra med benen.
 
Någon som har tekniken är däremot my beloved sister. Hon bara flög uppför väggarna och fixade alla fyra utan problem. Hon klarade sig till och med uppför en hel vägg trots att hon bara använde en färg! She is awesome!
 
Lasse var också grymt skillad, som synes!
 
Vi hade "självautomerade" säkringar, vilket gjorde att vi kunde släppa taget utan att slå ihjäl oss när vi var högst upp. Det var utan tvekan det läskigaste och mest adrenalinframkallande av hela upplevelsen. Att klättra i sig var inga problem, men det går som emot alla naturliga instinkter att bara släppa taget när man är så jädra högt upp. Men vilken rush det var! Killarna körde på den extrema varianten istället, att både klättra upp och ner! Höhö.
Det väckte en ordentlig mersmak, vill jag lova. Det här ha vi int gjort för sistgången!

Idén till själva klättringen kom faktiskt från min och W:s datejar. It is good suff!
När vi klurade på vad vi skulle ge Sis i hennes födelsedagspresent var det Williams förslag att vi kunde bjuda henne på detta. Det passade ypperligt då hon faktiskt hade önskat sig en upplevelse i present! Sen blev det en ordentlig bonus att Lasse ville haka på också.
Efter klättringen åkte vi hem och omdulerade oss, sedan for vi och käkade tillsammans på Göteborgs Wok. Deras buffé är amazing! Efteråt rullade vi hem och kikade på Watchmen. W och jag älskar filmen, Lasse älskar the comic och Ne älskar båda så det var ju utmärkt.
 
All in all, en väldigt amazing lördag!
 
Fick dessutom ett jättevackert armband från sis, hon har köpt ett likadant åt oss båda. Tack igen min älskade storasyster
 
Klätterdomen, Love you sis,

1 Kommentarer

Ne

10 Mar 2015 20:28

Det var onekligen en helt tiptop lördag 😀 Bra klättring, bra mat och helt underbart sällskap!

Svar: Indeed Sis! :D
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej