Varför vill jag kalla vårruset för "springroll"? Min svengelska är på topp som vanligt...

Nåväl, i måndags körde jag och fem andra hurtiga bönor vårruset, som ni kanske kunde lista ut! Det var himla skoj, och det gick över förväntan för min del som inte har sprungit något alls på över en månad. Hade först tänkt gå och springa liiite, men blev alldeles för peppad och sprang ca 4 km av 5, med ryggsäcken skumpandes på ryggen.

Lite bilder har ni hära, oärligt stulna från facebook och instagram:
Krigarminerna är på!
 

Finn ett fel. Tänkte att det skulle vara bra att jag stod en bit bakom (eftersom jag är gode biten längre än alla andra) men kunde verkligen inte låta bli att flumma till det en smula.
 

Laddade till max!
 
När vi kom i mål hela högen så fick vi en picnickorg att dela på + varsin goodiebag, banan och medalj. Inte fy skam alltså.
 
Det ger nog mersmak, det hära.
Bananaaaa!, Vårruset,
En fin-fin lista på rätt häftiga grejer som har hänt den sista tiden.
 
1. På min 25-års dag...
...fick jag ett samtal från självaste Mats Börjesson (läs om fascinationen här, 11:e punkten). Han önskade mig grattis, vi pratade på en stund och han sa att när det är dags för C-uppsatsen så kan jag skicka den till honom för synpunkter. OMFG!! Det var såklart W som hade ordnat upp detta. Jag har världens mest fantastiska (och uppfinningsrika) sambo.

2. Mina föräldrar har varit här!
Den 4/4 var hela högen samlade för att fira min födelsedag i efterskott


Ne och pappa

Mamma och Richie

3. Jag prövade på att vara helblond i ca 24 timmar


 
Fick dock något utav en identitetskris och färgade det mörkt dagen efter. Det resulterade i att det var brun/grön-flammigt i en vecka tills jag la i en röd toning i det hela. Det tvättades som väntat ur rätt snabbt så igår la jag i en permanent rödbrun färg. Är som sagt ett under att jag har något hår kvar på skallen, men nu känner jag mig som mig själv igen.
 
4. Jonas var här på besök, yaaaay!


Jonas vallfärdade hit från norr för att hälsa på i några dagar. Här smuttar han och Michael på varsin öl.
(En väldigt rolig kväll, men jag mådde som förtjänat dagen efter vill jag lova.)
 
5. Firade Rezas födelsedag
 
 
Förra helgen firade vi Reza som fyllde 38, det bjöds på världens godaste mat och tårta! Lite spel hann vi också med innan min skalle sa ifrån och vi åkte hem (fick världens migränutbrott sen, men lyckades somna ifrån det efter någon timme).
 
6. Vi har köpt en ny kaffekokare

 
Jag älskar den! Kaffet blir klart på max tio minuter. Det går att time:a in vilken tid kaffet ska vara klart (om man så vill) samt att den automatiskt stänger av sig själv om man skulle råka glömma det.
 
7. Att läsa juridik är otippat skoj

Mitt post-it missbruk kommer verkligen till användning i den här kursen
 
Trodde den här kursen (juridik för det sociala arbetet) skulle bli en snoozefest, men icke det.
Det är så bra uppstyrt! Vi har underbart engagerade lärare och allt känns väldigt relevant, vilket gör det roligt att plugga också.
 
8. Att sluta snusa är bra för plånboken
 

Det är inte lätt att hålla sig seriös på bild nuförtiden alltså...
 
Jag har varit snusfri sen den 29 mars (tror det var då jag slutade iaf, avbröt helt tvärt en dag). Det har gått väldigt bra! Har dock fått ett ohälsosamt förhållande till tuggummin istället, men det kan jag leva med.
 
9. Vi har en igelkott som bor i vår trädgård
Har dock inte fångat hen på bild ännu, vill inte skrämma iväg den. Hen bor i vilket fall under vår altan och är fruktansvärt söt.
 
10. Jag misshandlar mig själv konstant
Inte med flit såklart, men av någon anledning (*host* GENER *host*) så klantar jag till det så himla ofta, eller blir utsatt för helt random grejer. Vilket på ett sätt är rätt coolt (eftersom det är roande), även om det är en smula smärtsamt. Senast igår hände detta:
- Jag fick en redig bitchslap av min egen jack-krage när jag helt oskyldigt promenerade från bussen (blåste otroligt hårt så det blev en jädra smäll).
- Fastnade med handleden på något konstigt sätt när jag skulle ta på mig ryggsäcken, vilket resulterade i ett brett rött sträck och svullnad där. Nästan helt borta nu, tack och lov.
- Jag slog i armbågen på dörrkanten (av alla ställen) så att det började blöda. Stötte således både i kärringnerven och började blöda på samma gång. Hur i helsike händer det?

Nu är ni på ett ungefär up to date, så jag sätter stopp där.
På återseende!

Pretty cool stuff,
Den som på riktigt "waited for it" i mer än en månad får en stor eloge av mig. Min plan var ursprungligen att starta en helt ny hemsida för bloggen. Dock fick jag aldrig riktigt energin eller tiden att genomföra det, vilket gjorde att hela planen slopades. Tyvärr, tyvärr.

Nåväl, i övrigt så knallar livet på. Lär mig en massa lagar i skolan och håller igång i allmänhet.
Ikväll är planen att kleta i en massa hårfärg i skallen. Har hunnit med en del hårfäger nu på sistone, det är fasen ett under att jag har något hår kvar på skallen.

Lev och må!