Personality

0kommentarer

Det var väl halverst tänkt att jag skulle på quiz ikväll men det blev så himla stressigt med mat och vagnar hit och dit så jag valde att stanna hemma. (Och började se en ny serie som jag kan berätta mer om sen, yeeij!)
 
Brukar i allmänhet inte vara speciellt social på vardagar, föredrar att planera in något på helgerna ist.
Vet ej varför, men sån är jag! En extremt oimpulsiv person/planeringsfreak. Har alltid varit sån.
Vilket får mig att tänka på ett personlighetstest jag gjorde via en länk som mamma skickade till mig på mailen. Ganska kul, gjorde det två gånger (en gång igår och idag) och fick helt olika svar, även om jag tyckte att jag svarade likandant på frågorna. Är säkerligen inte speciellt accurate, men kul att prova på iaf!
Det följde även med en massa rekommendationer på vilka jobb man passar som.
 
Mina "personlighetstyper" enligt testet:
 
"Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet." - från igår.
 
"Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget." - från idag.
 
Av detta kan vi alltså fastslå att jag antingen är helt schitzofren eller att jag är en blandning av båda.
Alternativ tre är iofs att olika resultat slumpas fram varje gång oavsett vad man svarar, men det känns inte lika kul. Dom måste ju basera slutresultatet på frågorna man har svarat på, tycker jag. Achmagad.
 
Vill ni själva göra testet så finns det HÄÄÄÄÄÄÄR

 

Kommentera gärna!

Publiceras ej