Ullared

0kommentarer

Jepp, då är man medlem i Ullared-klubben!
Knatade upp runt sju imorse (impressive, eh?) och fixade iordning mig själv, sen mötte jag Therese och hennes  lilla röda Skoda. Att köra gick faktiskt rätt bra, det enda som "felade" var att jag var så ringrostig på att hantera bilen smidigt. (koppla fint och sådär) Men gällande själva säkerheten så kändes det riktigt bra, speciellt när nervositeten började släppa! Fast det var rätt creepy att köra om en långtradare på E6:an det första man gjorde.
 
När vi anlände till Ullared så var det faktiskt ingen kö. Väl därinne så var det inte så mycket folk alls till en början, men sen blev det rätt crazy. Vi hann äta i lugn och ro och strosa runt i några timmar, sen begav vi oss hem igen. Stannade till vid Freeport för att kika på julklapp åt sis, men hittade den inte. Sadface.
 
Vi hann även med en sväng förbi Therese fina mami, så himla söt! Det bjöds på både gofika och trevligt sällskap.
Det fick mig såklart att längta extremt mycket efter min egen moder och ringde henne direkt jag kom hem.
 
 
Detta fick jag med mig hem, tre rätt fulla kassar med diverse prylar och julklappar! (Det ska börjas i tid...)
Lyckades ändå behärska mig rätt bra på smink & produkt - fronten, kan visa någon dag härframöver vad det blev. (Får äntligen testa ett märke som jag har velat prova hur länge som helst!)
 
Den här helgen har verkligen varit toppen, fick lite kvalitetstid med bror och shopping med underbara Therese, me likey!
 
 

Kommentera gärna!

Publiceras ej