Pros and Cons

1kommentarer

Kom på att jag inte har gjort någon plus och minus-lista med lägenheten än!
Det har ju nästan blivit något utav en tradition sen jag flyttade ner, så här kommer alla för och nackdelar:
 
 
Kommentar:
Hade konstigt nog inte tänkt på att vår klädkammare ju faktiskt är en walk-in closet.
Längtar tills vi har fått i ordning allt där så att jag kan visa er!
 
 
 
 
Kommentar:
Känns alltid som att man måste förklara nackdelarna lite mer noggrant. De första två punkterna har ni nog hängt med om. Extra vardagsmotion är ju bra (därför det åker upp som en fördel också!) men om man tex. är ute efter en mjölkliter sent på kvällen så vågar man inte riktigt gå till sunkiga Netto, som ligger närmast. (ca 15 minuter)
Därav mer planering med mat och storhandling en gång per vecka.
Det är lyhört något så in i norden och det bor en storfamilj på kanske 5-6 småbarn rakt ovanför. (Ja, ni kan ju tänka er.)
Vi har vår walk-in closet, men det finns bara en garderob där. W rymmer sina kläder gott och väl på tre hyllplan medan jag fortfarande har mer än hälften i min resväska.
(Lite drygt, men det går tillsvidare.)
Det är en kylig lägenhet, ca 18 grader.
Nu under sommaren lär det gå bra, men jag vill inte veta hur pass kallt det kommer att bli under vintern. Husvärden är medveten om detta och ska försöka åtgärda det nu i höst. Han kan inte reglera upp värmen för endast vår lägenhet (då det är centralt för alla lägenheter i huset) så han pratade om att fixa det på något annat sätt.
Eftersom vi ligger på bottenvåningen och har massvis med fönster så är det fritt fram för alla att kika in. Våra persienner i köket och vardagsrummet är inget att hurra för så vi ska köpa det i enkom litet senare. Men under själva flytten var det hur smidigt som helst med att bo längst ner, det var därför det gick så snabbt!
 
Lägenheten, Pros and Cons,

1 Kommentarer

Helon

15 Apr 2013 10:23

Vi bor också på bottenvåningen, så i kök och vardagsrum har vi bombarderat fönsterkarmarna med växter, höga och gröna! Det ger faktiskt jättebra insynsskydd och det blir mycket trevligare :)

Svar: Vilket bra tips! :) Vi har funderat lite i samma banor, det blir så trist att ha nere persiennerna hela tiden och växter ger ju helt klart en mysigare och mer hemtrevlig känsla :)
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej