Speech 2.0

0kommentarer

Ohoy! Idag hade vi det andra talet, vårt argumentativa! Det gick rätt bra, men eftersom jag var nästsist hann jag bli jäkligt nervös om man jämför med förra gången. Men jag pushed trough och genomförde det utan några större problem. Alla hade verkligen förberett sig noga och hade himla intressanta ämnen så jobbet som åhörare var lätt denna gången också. Men nu känns hjärnan som mos ungefär, är helt slut!
Efter talen så drog vi iväg ett gäng och fikade, himla myspys! Behövdes lite avkoppling efteråt kände jag.
 
Påväg hem svängde jag förbi selma lagerlöfs, hade nämligen ett paket att hämta ut!
 
 
Det var ännu en födelsedagspresent som letat sig fram, från världens finaste Lidas! Hon frågade vad jag önskade mig och jag sa "ja, post its och pennor och sånt behövs ju alltid" (Inte världens bästa på att önska mig saker längre, tror att jag har tappat det en smula).
Tror fasen att Lidas är en smula synsk, för att sist när jag tvättade gick nämligen ett favoritpåslakan sönder så pass mycket att vi fick lov att kasta det. Hatar att bädda udda i sängen så då kommer vi att använda det andra till när gäster sover över och sådär, vilket gjorde att vi bara hade ett set kvar som matchade. Men nu har vi iaf lite att varva med, tjoho! Ljushållarna passar otroligt bra inne på toaletten (älskar att duscha/bada med tända ljus) så det var som att hon hade planerat det här alltså! Tack igen min älskade vän!
 
Nu ska jag få i mig lite käk, sen ska jag förbereda för mina älskade föräldrars ankomst! Dom kommer rätt sent ikväll så jag tänkte bädda klart och sådär innan dom kommer.
 
Ha de fint allihopa!
Speech 2.0,

Kommentera gärna!

Publiceras ej