Speech

0kommentarer

Hej och hå, här står bloggen och ekar tom! My bad, har haft lite fullt upp.

I måndags knatade jag till Capio Lundby Närsjukhus för att få besked om sömnregistrering och det blev goda nyheter! Jag hade ingen sömnapné! Däremot hade jag tre andningsuppehåll under natten, men så länge det är under fem stycken åtgärdas det inte. Min syresättning var trots det helt normal så det är inget att oroa sig för! Dock bidrar förmodligen uppehållen till min extrema lättväckthet osv, men det får jag helt enkelt leva med!
 
Igår var det min birthday, vilket firades med lite glass, god mat samt en massa telefonsamtal och sms! Är ju en bortskämd liten gris så jag fick en hel del paket och andra roliga grejer i posten, bland annat:
 
Paket från min fina extra familj, the Öqvists! Innehöll en jättefin kimono som jag redan använder flitigt! Tack!
 
Jag fick även ett awesome grattiskort från Juli, samt ett par sprillans nya tjocksockar och pengar från mormor och morfar. Mami och papi skickade två trisslotter också, vann faktiskt 30 spänn, tjoho! Annars fick jag en hel del födelsedagspengar, både av the parents och mina syskon (bortskämd liten unge, jag vet). Tack så mycket!
Jag har faktiskt redan hunnit beställa lite grejer för dom pengarna. Saker som jag har velat ha jättelänge men som stått lååååångt ner på prioriteringslistan! Ska hämta ut grejerna imorgon, vad det är får ni se då.
 
Idag hade vi informativt tal i skolan, jag pratade på om Arvidsjaur! Gick mycket bättre än väntat och det var en så himla skön stämning i vår grupp! Alla var superduktiga och hade verkligen intressanta ämnen, vilket gjorde jobbet som åhörare otroligt lätt. Vår kursledare var även hon himla mysig och engagerad, love it!
 
Fick dessutom en överraskningspresent från söta Hanna, nämligen:
 
En frimärkestavla!
 
Älskar sådana grejer som människor har pysslat ihop själv, det blir så unikt på något vis! Den står nu och vilar i fönstret tills jag har införskaffat en riktig hylla att sätta den på, tack igen fina du!
 
Efter talen var avklarade dundrade vi iväg ett gäng och satte oss på en solig uteservering och pratade på en stund. Jättehärligt! Tog faktiskt lite bilder på finisarna Andréa och Amanda men glömde fråga om jag fick tillåtelse att lägga upp dom. Ni får helt enkelt låtsas att det är en bild på två fina tjejor här nedanför!
 
- Fin bild -
 
Direkt jag kom hem blev det ett träningspass, behövde verkligen aktivera kroppen efter att ha suttit stilla hela dagen. Var stel som en pinne innan men nu är jag sådär härligt loosey goosey in the body! Är rätt trött i skallen också, misstänker att det blir sängen nästa!
 
Lev och må allihopa!
 
Speech,, Tacksam B,

Kommentera gärna!

Publiceras ej