Still alive

1kommentarer

Jag leeeever. Har bara haft en hel del för mig, då föräldrarna har varit på besök och sådär!
Här får ni lite punkter som sammanfattar det mesta:
 
- Världens bästa mor och far anlände torsdagen den 10/4, väldigt sent på kvällen.
 
- Fredagen gick vi på blomsterlandet och införskaffade lite fler rosbuskar till min trädgård. Jag planterade med mamis assistans, medan W och far satt och gottade sig i solen på altanen.
 
- Fredag kväll blev det middag på Simba, en afrikansk restaurang som serverade Etiopisk och Eritreansk mat. Jag åt antilop, riktigt smaskigt!
 
Mums!
 
- Under lördagen vallfärdade vi till Borås, åt middag på George (SUPERGOD MAT!) och pratade på i allmänhet.
 
- Söndagen gick åt till pluggande, städning och träning.
 
- Måndagen fick vi veta vilket ämne vi skulle debattera om (vi fick bevara eller avskaffa monarkin) samt vilken grupp vi skulle möta. Kom hem från skolan halv åtta på kvällen.
 
- Tisdagen spenderades också i skolan med min fina basgrupp. Vi strukturerade upp för och emot argument och var i allmänhet pretty damn awesome. När jag kom hem möttes jag av mina fina päron!
 
- Onsdagen var Debattdagen med stort D. På morgonen fick vi veta att vi skulle vara emot monarkin, vilket för mig var en lättnad. Tyckte att vi hade snäppet vassare argument där. Gruppen vi skulle möta är jäkligt duktiga så jag var rätt nervös, men vår grupp lyckades väldigt bra! När jag kom hem tränade jag och var social med familjen.
 
- Igår drog jag och mami en sväng på stan! For förbi skolan då mamma var så nyfiken på hur det såg ut.
Hon fick mig att ställa upp på en turistbild:
 
Lite sådär lagom obekväm och stel
 
- Efteråt käkade vi allihopa lunch hemma hos oss och bara njöt av att vara i varandras sällskap. Strax efter fem åkte vi iväg till Nils E och vinkade av mina föräldrar.
 
- När jag kom hem var jag en smula emo och begravde näsan i plugg.
 
- Idag tog jag sovmorgon, sen har det bara blivit mer plugg. Började skriva på tentan, känns lite sisådär.
 
Och nu är ni ungefär ikapp! Kommer att ha en hel del för mig den kommande veckan (mestadels skojiga saker), vad det är får ni ser då.
 
Lev och må!
 
Still alive,

1 Kommentarer

Therese

20 Apr 2014 10:12

Jag tänkte nästan efterlysa dig ;) Nej, skämtåsido, visste ju att dina föräldrar var här och att det är mycket i skolan!
Ni verkar ha haft det mysigt!
Oj, modigt att testa antilop! Det var äventyrligt av dig hälsar Jojje ;) Hur smakade det?

Svar: Haha, jaa, det har varit riktigt mycket! ;) Jorå, tänkte att nu ska jag våga pröva något nytt! Smakade dock inte så märkvärdigt.. Var väldigt milt i smaken, men jag kan inte riktigt likna det med något heller :P
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej