Countdown continues

0kommentarer

Nu är det inte länge kvar, på lördagmorgon pyser vi iväg! Längtar efter ursprungshemmet ordentligt nu, efter min fina familj. Får alltid akut hemlängtan den här tiden på året, men det känns fasen som att det är extremt i år.
 
Bild på vårt mysiga, snödränkta hus! I miss the snow!
 
Tills dess har jag seminarium, tvättid, packning och ett jobbpass att avverka. Men det känns i nuläget hyfsat lugnt. Seminarieförberedelserna är i princip nästan klara, ska bara finslipa lite alldeles strax och se om jag kan komma på något mer. Är förövrigt ett rätt skojsigt seminarium vi har, vi ska typ köra en rollspelsdebatt om den svenska välfärden och det sociala problemet fattigdom. Vi blev pessimisterna, vilket är rätt soft ändå. Finns mycket som går att kritisera i dagens läge (även om vi i Sverige har det väldigt bra i jämförelse med andra länder såklart).
 
Jag har faktiskt inte gjort så mycket sedan jag skrev sist. Hann läsa igenom all litteratur i söndags (skönt att det är gjort), och i måndags samt igår hade jag föreläsningar hela dagen. Har varit så otroligt trött nu varenda kväll. Igår tog jag en powernap när jag kom hem från skolan, vilket varade i tre timmar. Sen somnade jag ändå tidigt och vaknade typ kvart över nio idag. Känner av att jag har sovit på tok för mycket, är helt seg.
 
Ikväll kommer Therese förbi en snabbis! Vi ska ut och gå en promenix om vädret tillåter (har varit rätt bra än så länge, hoppas det håller i sig!) och byta lite julklappar. Myspys!
 
Vet inte om jag kommer att hinna uppdatera något mer innan jag far, och jag är nästan helt hundra på att jag inte kommer att skriva något medan jag är uppöver landet. Så ni får leva och må tills vi hörs igen, just in case så önskar jag er en god jul och ett gott nytt år!

Countdown continues,

Kommentera gärna!

Publiceras ej