Snart...

0kommentarer

... så är det dags för julledighet! Räknar verkligen dagarna tills vi åker upp, kommer att vara så mysigt!
Helgen har varit otroligt underbar. Inleddes i fredags med ett seminarium där vi alla var awesome (och numera har rätt bra koll på olika välfärdsregimer, lär då sitta till tentan i alla fall). Sen pyste jag iväg till Therese och fick lyxen att både gosa med bebis och bli bjuden på världens smarrigaste lunch. Därpå knatade jag iväg in till stan för att möta upp... trumvirvel.... LIDAS! Jag fick alltså lyxen att träffa två av mina bästa vänner på samma dag, inte illa alltså.
 
Fredagskvällen gick åt till prat mellan himmel och jord. Träffas man inte ofta i person så är det klart att man har en del att ta igen. Lördagen for Lidas iväg på sin kurs och jag och W drog på en liten julshoppingsrunda! Fick dock inte ordnat med riktigt allt, så på onsdag blir det ut en sväng igen och styra upp de sista julklapparna.

Söndagen blev det sen lite fika på stan innan Lidas var tvungen att åka till flygplatsen och jag hem, för att passa den oromantiska tvättiden. Resten av kvällen gick åt till hets-pluggande eftersom jag prioriterat välmående under helgen. Lätt värt det.
 
Det har varit så underbart att hon har varit här och fått se hur vi bor och sådär. Att få kvalitetstid med en av de finaste människorna jag känner är fasen guld värt. Jag laddar som batterierna på något sätt.
Sen blev vi extremt bortskämda; hon hade med sig älgfärs, torrkött och älgstek, bjöd på middag och godis och så hade hon gömt undan en present åt oss som jag såg när jag kom hem igen. Världens mest givmilda människa alltså, helt otroligt. Tusen tack igen! (från the weirdest couple on earth, höhö)
 
Idag var det skola i vanlig ordning. Föreläsningar från 8-15 (inkl frågestund, så oftast slutar vi strax efter 14). Är helt mör i skallen men det är bara att bita ihop; måste läsa lite mer idag och sedan upprepa samma procedur imorgon. Onsdag och torsdag är det självstudier, men måste läsa ikapp en del (och gärna lite till, så jag ligger bra till nästa vecka) samt styra upp inför fredagens seminarium med min arbetsgrupp.
Har avsagt mig allt jobb i veckan eftersom jag känner att det är lite mycket nu. Var ett klokt val.
 
Snart...,

Kommentera gärna!

Publiceras ej