Everything went better than expected

1kommentarer

Hola! På dagens schema (seriöst, kan inte sluta fylla i mitt "schema" i google calender, beroendeframkallande) stod det att jag skulle hämta ut min tenta, söka jobb, städa och sy trasiga kläder. Har fortfarande kvar det sistnämnda och överväger att skjuta på det till imorgon. Blev lite lat helt plötsligt.

Angående salstentan så gick det faktiskt riktigt bra, långt över förväntan. Som min kära moder sade måste jag jobba lite med min realistiska syn på mina prestationer... Misstänkte att jag skulle klara G, men att jag skulle vara fyra poäng ifrån att spika den hade jag fan aldrig gissat.
 
 
Egentligen är det nästan lite ironiskt att jag gör så bra ifrån mig på en tenta som handlar om "pedagogisk bedömning" och så kan jag inte bedöma var jag själv ligger prestationsmässigt. Humor.
 
In other news har vi har haft en elektriker på besök idag. Vi har ju (i typ ett år) tänkt måla om i köket och det passar sig ypperligt nu när vi har så mycket fritid. Anledningen till att han var här var för att undersöka en knasig grej som vi har sett sitter i taket ovanför vårt köksbord, en liten vältejpad "boll", kunde man väl kalla det för. Visade sig vara något förjävligt hemmabygge de föregående hyresgästerna hade "fixat". Som fortfarande ledde ström dessutom. Retards.

Riktigt snajsigt..
 
Då han inte hade med sig grejerna för att ordna upp denna mess idag skulle han komma tillbaka imorgon igen. Trevlig gosse! Och stor eloge till vår hyresvärd som styrde upp detta så snabbt också.

Nä, nu är det dags för lite läsning, sen får vi se om jag ids ta itu med att sy till mina kläder. Har en hel drös med toppar med småfel som jag har tänkt fixa till hur länge som helst.

Everything went better than expected,

1 Kommentarer

juli

23 Jun 2014 20:58

wiih, grattis! klart du skulle klara tentan så bra, you're awesome! :D

Svar: Haha, thank you! :D
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej