Nytta med nöje

1kommentarer

Idag blandar jag nytta med nöje. Söker lite jobb - solar, söker lite mer jobb - ser på Orange Is The New Black. Drack en cola däremellan också, samt lagade mat. Inte så dumt. Är stressad för jobb i bakhuvudet någonstans, men samtidigt inte, för jag vet ju att jag gör det bästa jag kan. Får se om dom kontaktar mig om att jobba strötider eller inte, men jag har inte direkt något hopp om det även om han faktiskt sa det i telefonen till mig förra veckan.
I helgen gjorde jag absolut ingenting, förutom att plantera sommarblommor i mina väggamplar och läsa Game of Thrones (bok 5, enda jag inte har läst klart ännu). Det var så sinnessjukt härligt. Verkligen kopplade på "lat-mode" fullt ut.
 
Ska bli kul att se hur detta växer till sig sen, tjoho!
 
Nu ska jag alldeles strax träna mördarpasset, nämligen ben (välbehövligt dock!).
Ha det gött!
 
Nytta med nöje,

1 Kommentarer

Therese

09 Jun 2014 21:46

Men vad trist att det inte blir mer än eventuellt strötider, och varför kan de inte bestämma sig?
Skönt att du kan landa i tanken att du gör det bästa du kan, men vet hur tufft det kan kännas när man väntar och kämpar! Jag tror att du får resultat!
Verkligen fint med blommorna, såg ut som bokmärken mot väggen :)

Kramar <3

Svar: Mjo.. men bättre än inget samtidigt. Ja, det undrar jag också. Jag kände verkligen att jag var tydlig med att jag behöver en rak, öppen och ärlig kommunikation för att allt ska fungera, men det har jag inte fått hittills.. Men vi får se, han har ju denna vecka ut på sig också, men sen ger jag upp hoppet om strötiderna med. Ja, det är otroligt krävande... Hoppas det jag också! Tack min fina, det är verkligen en stämningshöjare! Kram kram <3
Bella Lundmark

Kommentera gärna!

Publiceras ej