Spring Beauty Prep

0kommentarer

 
 
1. Rituals - Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation - Återfuktande duschskum med mandelolja och indisk ros.
 
2. Être Belle - Liplift Peel - Peeling för läpparna.
 
3. Yu-Be - Moisturizing Skin Cream - Djupt återfuktande och lugnande kräm för torra partier.
 
4. Emite Make Up  - Lip Brush "L312" - Snedskuren läppensel, kan även användas att måla eyeliner.
 
5. Sleek Make-Up - Pout Paint "Pinkini" - Pigmentrik läppstain.
 
Denna box föll mig otroligt väl i smaken! Solklar favorit blev duschskummet från Rituals, den både doftar underbart och lämnar huden len och mysig. Riktigt cool formula på den också, typ som raklödder... Varenda gång jag kom ut ur duschen undrade W vad det var som doftade så gott, den blev verkligen sambo-approved!
Alla läppgrejerna diggade jag också, dock kändes läppeelingen lite för mesig.. Är bra för den med känsliga läppar kan jag tänka mig! (Jag brukar skrubba lite med tandborsten annars, nästan lite för hårt misstänker jag). Läppennan använder jag till att applicera ögonskugga eller eyeliner med, fungerar riktigt bra till det ändamålet! Den var dock lite för mjuk för min smak för att ha till läpparna, så fortsätter använda min good old trustworthy läppensel från The Body Shop till det.
 
Pout Paint i färgen Pinkini - Sleek Make-Up
 
Läppstainet var riktigt wonderful och grymt pigmentrik, som utlovades. Kommer att räcka lääääänge (nästan lite för länge tror jag). Riktigt glossy och bra hållbarhet, iaf på mina läppar! Me likey.
Yu-Be har jag endast använt till mina nagelband, som jag slarvar otroligt mycket med.. Var så torra att de höll på att spricka upp, men efter en gnutta av denna hudkräm blev de som nya!
Inte fy skam alltså.
 
Emite Make Up, Rituals, Sleek Make-Up, Spring Beauty Prep, Yu-Be, Être Belle,

Kommentera gärna!

Publiceras ej